Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimalna

mimo tego ze nie czułyscie potrzeby posiadania dziecka zaszłyscie

Polecane posty

Gość minimalna

w ciaze, bo lepiej teraz niz poźniej, bo bedziecie to miały z głowy, bo maz nalegał, bo ..... jest ktoras ktora własnie tak zrobiła zaszedła w ciaze mimo ze nie czuła tego, na ogól powinno sie chciec ale nie zawsze tak jest

Gość minimalna
hej nikt mi nic nie napisze, kazda z was chciała dziecka jakos nie wierze .....czasami zycie decyduje za nas

Gość joja
ja wpadłam stosując tabletki wiec nieplanowane dziecie było, ale bardzo kochane :)

Gość joja
a dlaczego pytasz?

autoko ----> chodzi Ci o wpadki czy chcesz pogadac z osobami ktore zgodzily sie na dziecko \'dla swietego spokoju\'?

Gość minimalna
haris pilton zdecydowanie dziewczyny ktore zdecydowały sie dla sw spokoju , bo juz te lata miały i czas by zaczac starac, ale jakos nie były o tym przekonane w 100/%.... wpadka to wpadka to inny temat

Gość ja nie zaszedlam
:P

Gość fwrefref
ja tak zamierzam, wiem że póki dziecko się nie urodzi, nie będę miała chęci na macierzyństwo, ale rozsądek nakazuje mi w końcu zajść w ciążę (na razie, będąc w wieku 30,5, daję sobie jeszcze czas)

Gość minimalna
haris własnie presja os 3ch o to mi chodzi maz chce a ty nie? u mnie to samo tylko maz ma klase i nie naciska za bardzo ale dał mi do zrozumienia zebym pewne rzeczy przemyslała i ze juz do 30 z gory bo 4 lata i jestem juz tylko starsza a nie młodsza i....takie tam

Gość farrelka
Jak mozna urodzic dziecko tylko dlatego, ze tak wypada, ze maz nalega, mimo ze totalnie nie czuje instynktu?????????

no więc to jest tak: mam juz 1 dziecko, synek 8 lat męża poznalismy jak mały miał 3 lata mój mąż jest bardzo \"dzieciaty\" ze tak powiem - uwilebia dzieci pokochał mojego synka od razu teraz tak się zdarzyło, ze jego obydwaj bracia oraz siostra mają małe dzieci (2 lata, 1,5 roku i 8 m-cy czy jakoś tak) ma tez małą chreśniaczkę 2,5 letnią widzę, ze chciałby własne mieć pozatym presja rodziny, czujemy ją to naprawdę jest wkurzajace zaszłam młodo w ciążę, musiałam sobie niektórych rzeczy odmawiać, teraz mały jest już w miare \"odchowany\" więc nie chcę jeszcze raz sobie niemolaka fundowac ale nie chcę tez żeby mąz zaczął jakoś złym okiem patrzec na mojego - naszego synka

Gość minimalna
haris rozumiem ale jesli jeszcze nie stukneła ci 30cha to jeszcze zdarzysz tak do 33 to spokojnie masz czas na 2 dziecko i taka duza roznica miedzy dzieci tez jest dora syn bedzie ci pomagał, jest wiele plusów, moze sama do tego dojrzejesz, z 2 gim dzieckiem jest lepiej lzes wiesz juz co to za wysiłek z niemowlakiem i odchowaniem dziecka, a z 2giej strony chcesz zeby syn był jedynakiem..... bedziecie mogli miec z mezem wspolne dziecko to duzo znaczy

chodzi mi np. o takie sprawy ze nigdy nie bylismy z mezem tak naprawde sami, zawsze trojkat, np. wakacje i te sprawy dorastajacy nastolatek potrzebuje autonomii i mozna wtedy wykroic czas tylko dla siebie - rozumiesz? nie chce taz, zeby syn kiedykolwiek pomysll sobie, ze drugie dziecko jest jakies, no nie wiem - lepsze???