Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia5578

prosze przetlumaczcie to

Polecane posty

Gość natalia5578

Thank you for your enquiry. We are the lettings sections for Nottingham Community Housing Association. Please find attached details about our Choice Based Lettings Policy and an application form. Upon receipt of your signed form you will be issued with a registration number which you will need to quote when applying for any advertised properties. Good luck in finding a suitable property. If you wish to register also with the Local Councils so that you are able to apply for their properties also, then I have attached a Housing Options leaflet which gives their Names, Addresses, Telephone numbers and email addresses. You will need to contact them direct in order to register with them.

Gość natalia5578
Linda Please see attached which was sent to myself. I should be grateful if you could action this. i jeszcze to

Gość jakieś dziwne to jest
skąd to dostałaś??? :-O

Gość natalia5578
na poczte i wlasnie niewiem co to znaczy a chodzi o mieszkanie z spoldzielcze

Gość natalia5578
chociaz w skrocie moe mi ktos napisac co to znaczy?

Gość jakieś dziwne to jest
Domyślam się, że dostałaś na pocztę, a nie znalazłaś np. na wysypisku :-O Chodzi mi tylko o to skąd to dostałaś, czy to nie jest np jakiś spam, bo ten angielski to jest taki trochę niegramatyczny moim zdaniem.

Dziekujemy za pani wnosek/prozbe. Jestesmy odzialem wynajmow dla nothin community Housing Associaton. W naszym liscie zawarlismy podanie i jakies szczegoly dotyczece regulaminu ttej instytucji wynajmujacej. (chyba tego nie jestem pewna) po wypelnieniu tego formularza, zostanie pani nadany numer referencyjny ktory bedzie w przyszlosci potrzebny przy ubieganiu sie o inne domy z ogloszen. Zyczymy powodzenia w znalezieniu odpowiedniego domu. Jezli chcialaby pani zarejestrowac sie takze w Localnuym counsilu, co da pani mozliwosc ubiegania sie takze o inne mieszkania to zalaczylismy ulotke o nich. Gdzie sa ich nazy adres, nr telefonu i adres email. bedzie pani musiala skontaktowac sie bezposrednioz nim.Tym Counsilem. Mam nadzieje ze jest ok

w skrocie pisze do ciebie Zrzeszenie spoldzielni mieszkaniowych z rejonu Nottingham, masz zapewne zalaczony application form czyli forme do wypelnienia przy staraniu sie o mieszkania. Dostaniesz nadanie nr referencyjnego za pomoca ktorego potem bedziesz mogla starac sie o umieszczone przez HA mieszkania czy domy. Jesli chcesz takze zarejestrowac sie u Local Concils jest to mozliwe - dadza wam namary na ich adresy telefony itp -wtedy bedziesz sie bezposrednio z nimi kontaktowac w celu zarejestrowania sie i starania o mieszkania

Gość natalia5578
dziękuje ci bardzo za pomoc...tylko ze ja juz mam nadany numer reg. od jakiegos czasu i zadzwonilam do nich w tamtym tyg z zapytaniem czy wybrali mnie do jakiegos domu a oni powiedzieli ze jeszcze nie i kazali czekac az sporzadzą liste i dzis wyslali mi wlasnie to...i niewiedzilam o co im chodzi...ale wielkie dzieki

za pomoca tego nr rejerencyjnego wlasnie bedziesz miala sposobnosc starac sie sama - wybrac sobie z oferty domy ktore cie interesuja - u nas jest to mozliwe bezposrednio ze strony online consilu lub idac bezposrednio do ich biura ..

Gość natalia5578
dziekuje wszystkim za poswięcony czas ...jestescie kochani

Gość og
Nikt mnie nie przekona, ze to normalne...Ubiegac sie o cos i nawet nie mowic na tyle, zeby zrozumiec odpowiedz. To chore. zwlaszcza, ze nie jest to Szekspir, a standardowa odp. z urzedu.

Gość moze zadzwon na ten numer
ten tekst jest bardzo gramatyczny jesli chodzi o angielski, wiec jak sie ktos nie zna to niech nie pisze... :o