Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDELANAAA

mam IDEALNĄ FIGURE I BUZIE!!I CZY KTOS MA TAK SAMO??

Polecane posty

Gość donica
i po co te wulgaryzmy mowa polska jest przepelkna jak idealna

Gość arabella-123
heh, mnie tez uwazaja za bardzo ladna a niektorzy za wrecz idealna. faktemjeste, ze uroda pomaga w niktorycxh sytuacjach ale w innych przeszkadza. mi przeszkadzala w karierze naukowej, bo kazdy mi zarzucal, ze poszlam an studia na politechnike, zeby zaplac meza. pechowo swojego meza poznalam gdzie indzie.wiele osob zarzucalo mi, ze koledzy pisza mi prace, projekty itd za jeden usmiech. bzdura. to ja dorabialam piszac projekty kolegom. droga do asystntury byla ciezka ale udalo sie. meza mam fajnego. moze nie mistera universum, ale zupelnie przcietnego cieplego faceta. nigdy mnie lalusie nie interesowali. moj facet mam podobne do moich zainteresowania, spedzamy razem czas na podrozach, koncertach itd. kocham go najbardziej na swiecie i jakos nigdy mi nie mowil, ze woli jakas normalana zone, zeby mu obiadki gotowala. jak mam czas to z mila checia gotuje, troche sprzatam ale nie zawracam sobie glowy drobiazgami. wszytko mozna jak sie chce.

Gość spacja ty nauczycielką
dopiero teraz wychodzisz za mąż ?jezu 27 lat i jeszcze nie ożeniona.. tragedia.

donico ty bazylu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!twojekomenatrze bawią najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buhahahhahahhahaha

Gość sfacet z klasa
170 to mała jestes!!wcalenie jestes idealna!

nie dziwie sie bo nauczycielek nikt nie chce.to zaniedbane pannice któe siedzą tylko w książkach. moze jeszcze jest nauczycielka polskiego.buhahhahahha to dopiero bylaby porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

owszem, a co, miałas lufy w szkole i teraz jedziesz po skarpetach???? daruj sobie, nie sprowokujesz mnie

Gość donica
jestem donica mega donica ucze matmy nienawidze kassandry i w ogole pedz baki na łaki

Gość sfacet z klasa
jakczytam i czytam komentarze wasze na ten temat t orzuca sie ,że Polki są wulgarne i chamskie.bierzcie dalej przykład z waszek idolki DODY. donico czy jak ci tam nie chciałbym nawet miec takiej kolezanki jak ty a co dopiero zony. wstydziłbym sie przed kumplami ,że dziewczyna moja tak klnie.

Gość tez idealna
Nie wiem czym sie dziewczyno podniecasz. Wyjdz na ulice i zobacz, ile jest pieknych dziewczyn, ktore w zyciu nie wpadlyby na pomysl napisania takiego debilnego postu..

Gość sfacet z klasa
wstertne mamy w polsce kobiety!

Gość mężczyzni wolą zołzy

Gość andriuuu
wtsretne babska zazdrosne o fogure tej laski sie wyzywaja na niej.

Gość a ja za to mam
wymiary 90-61-90 i bardzo ladna twarz i jakos nie widze w tym powodu zeby sie podniecac.....

Gość swsd
ale mozg masz za to zjebany:)skoro takie topici zakłądasz

Gość bik
hm, przykre to co piszesz...:-( najbardziej zastanawia mnie, dlaczego napisałaś, że nigdy tego wszystkiego (co uwazasz za ważne) nie bedziesz mieć. Skąd te myśli???jeśli chcesz mozemy podyskutować :)))

Gość bik
hm, przykre to co piszesz...:-( najbardziej zastanawia mnie, dlaczego napisałaś, że nigdy tego wszystkiego (co uwazasz za ważne) nie bedziesz mieć. Skąd te myśli???jeśli chcesz mozemy podyskutować :)))

Gość IDELANAAA
A poza tym jesteście wszystkie chamowate i zazdrosne :( pewnie wszystkie jesteście zapryszczone, z grubymi i nalanymi dupami. Widze, że nie można się na tym topiku pożalić. Pochwalić tym bardziej. :(

Gość 24
ja idealna nie jestem, ale wystarczajaco ladna zeby zwracac na siebie uwage, a do tego szczesliwa :P

Gość ata172
no ja tam takich wymiarów nie mam ale wiekszość twierdzi ze jestem zajebista i ze twarz także mam idealna i "ciałko" oceń sama www.ata172.fotka.pl ..... masz racje urodą nic sie nie da zdzialac faceci to wykorzystuja!!!! przynajmiej faceci-świnie

Gość kuku-ruku
Dżizes, ale pasztet. Ryj jak wiadro :D:D:D

Gość 24
oklamuja cie ata, nie wierz im w konia cie robia

Gość Okaleczona dusza
Jestem bardzo ładną dziewczyną, mam świetną figurę, charakter idzie w parze z wyglądem a też nie jest mi łatwo w życiu. Bo zostałam mocno skrzywdzona i chyba nigdy nie bede szczesliwa, normalna dziewczyna. Szkoda.

jejku ty jestes zwykła dziewczyną jakbym pokazała przy twoich swoje zdjecia to bys ie załamała dziewczyno

Gość Adas83ldz
a ja mieszkam w duzym miescie i codziennie widze duzo slicznych dziewczyn o idealnej figurze...naprawde nie jestes jakims wyjatkiem