Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razraz

czy przez petting można zajsc w ciaze?!

Polecane posty

Gość razraz

naczytalam sie na tym forum i sama juz nie wiem czy przez petting mozna zajsc w ciaze czy nie ;S niektore kobiety pisza ze mozna tylko przy pelnym stosunku.. naprawde juz sie pogubiłam w tym wszystkim. Opisze wam moją sytuacje.Mam nieregularne miesiaczki, przedostatnia dostalam 14 kwietnia a ostatnią 26 maja:P przed tym ostatnim okresem miałam 2 dni brązowe plamienia pozniej 4 dni @, krew ciemna pozniej coraz jasniejsza i przez ostatnie 1-2 dni znowu brązowe plamienia, czy to normalne? ( uprawiałam petting około 27 kwietnia) Pozdrawiam

Gość jasne ze mozna
juz pewnie jestes w ciazy

Gość razraz
ale ja pytam sie poważnie :S

Gość jasne ze mozna
no a ja powaznie odpowiadam

poważnie można zajśc, jeśli istnieje ryzyko, że plemniki dostały ię do pochwy.

Gość razraz
a moja miesiaczka była jakas podejrzana?

Gość razraz
🖐️ :)

Gość dla tych co nie wiedzą
Cytat do przeczytania: http://www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1112&alt=59 "Zajść w ciążę bez stosunku? Pytanie wydaje się abstrakcyjne i pozbawione sensu, ale zapewniam, że nie jest bezpodstawne. Kobieta może zajść w ciążę nie mając stosunku z mężczyzną. Sytuacja taka występuje niezmiernie rzadko, ale zdarza się. Kiedy? Wtedy kiedy nasienie dostanie się w okolice wejścia do pochwy lub w okolice przedsionka pochwy (tj. przestrzeń między wargami mniejszymi). Zdarza się to najczęściej w trzech przypadkach. #1. Podczas pieszczot. Co charakterystyczne, kobieta wcale nie musi pieścić członek, aby nastąpił wytrysk nasienia. Ten rodzaj ejakulacji zdarza się szczególnie często wśród młodych, nadpobudliwych mężczyzn. Brak doświadczeń seksualnych manifestuje się u nich m.in. ograniczoną kontrolą napięcia seksualnego i w konsekwencji wytrysk następuje w najmniej oczekiwanym momencie. #2. Podczas stosunku udowego lub przedsionkowego. Ten rodzaj współżycia jest szczególnie charakterystyczny dla mężczyzn odczuwających lęk przed immisją (wprowadzeniem penisa do vaginy). Lęk ten manifestuje się zaburzeniami erekcji, a stosunek udowy redukuje te obawy. Możliwa jest wtedy prawidłowa erekcja i ejakulacja. Stosunek udowy często praktykowany jest też przez kobiety pragnące zachować dziewictwo. Paradoksalnie, kobieta zachowując dziewictwo może zajść w ciążę. #3. Po stosunku analnym. Wtedy, kiedy nasienie po zakończonym współżyciu i niezachowaniu odpowiedniej higieny wydostanie się z odbytu."