Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama-to-be

Szukam znajomosci w Monachium

Polecane posty

Gość Mama-to-be

Witam! Od niedawna mieszkam w Germering pod Monachium, oczekuje wkrootce dzidziusia, wszystkich zainteresowanych rozmowa i ew. spotkaniem zapraszam! Karolina

Gość lilka3001
Hej Mama! Po pierwsze gratuluję dzidziusia.Ja już mam małego łobuza,we wrześniu kończy dwa latka.A Ty się spodziewasz dziewczynki czy chłopca? My mieszkamy na Sendlingu.Niestety jeszcze znajomych nie mamy zbyt dużo więc jak tylko zgramy się czasowo to chętnie z Tobą poklikam.Napisz coś o sobie.Pozdrawiam.

Gość mam-to-be
Hi Lilka! Sorry ze dlugo nie odpisywalam ale do kliniki musialam na pare dni jechac! Oczekujemy chlopczyka - Benjamin, termin jest na 6 lipca, napewno zaprzyjazliliby sie z Waszym skarbem!! Ja tez niestety malo mam tu znajomych, brakuje mi rozmoow po polsku, wyskoczenia z kims tu i tam. Podaje swooj adres email :glitzy@wp.pl, jesli masz ochote na kontakt to czekam na maila! Ps. rodzice mojego ex-przyjacieli miesli pizzerie na sendlingu - omingo, nie wiem czy wiesz ktoora to ale pizze mieli swietna. pps. jesli nie macie wykupionego parkingu to szczerze wspoolczuje, za kazdym razem proobujac zaparkowac na sendlingu auto trwalo to min pool godziny :)

Gość lilka3001
Hej Mama! Masz jakieś problemy ze zdrówkiem? Ty lepiej teraz uważaj na siebie,jesteś już na wylocie :-) Chociaż teraz i tak nie jest tak źle być w ciąży.Chodzi mi o pogodę,bo jak ja byłam w 8 miesiącu,to akurat Polskę nawiedziły fale upałów afrykańskich,masakra po prostu,a że przytyło mi się do tego ponad 20 kg,więc możesz sobie wyobrazić moje samopoczucie :-) My mieszkamy konkretnie na Harrasie,tej pizzerii o której piszesz nie widziałam ale Sendling jest spory,więc pewnie jest gdzieś dalej.Z parkowaniem zgadzam się w pełni,my na szczęście mamy garaż,więc jak już nic nie można znaleźć pod blokiem,plan awaryjny zawsze jest. Coś mi się poczta zacina i nie mogłam Ci maila wysłać.Może Ty skrobnij parę słów,fotki mile widziane.Ja Ci właśnie chciałam wysłać mojego Juniorka ale ta poczta na o2 zaczyna mnie denerwować.Mój mail to emma79@o2.pl.Jakby nie poszło to pisz na kafe,postaram się jeszcze później zajrzeć. Pozdrawiam cieplutko!