Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAOS TAOS

MAM PYTANIE TYLKO POWAZNIE, NAPRAWDE

Polecane posty

Gość MAOS TAOS

bYLA KIEDYS MOWA O KULKACH GEJSZY. cHCIALABYM SIE ZAPYTAC GDZIE JE KUPIC, CHYBA Z POJSCIEM DO SEKSSHOPU BEDE MIALA PROBLEM -WSTYD ZWLASZCZE JESLI BEDZIE TAM FACET. a CHCIALABYM TROCHE WZMOSNIC MOJA MISKE BO CZUJE ZE JAK SIE KOCHAM Z MOIM NARZECZONYM TO MALO JESTESM PODNIECENI. cZASAMI TO SAMA CZUJE SIE JAKBY PCHAL W WIADRO:(

Gość MAOS TAOS
ACHA I JESZCZE MNIE CIEKAWI JAK TO SIE CWICZY I ILE RAZY ZEBY BYLY JAKIES EFEKTY

luźna pochwa to twój problem Po porodzie twoja wagina nie wróciła do swoich naturalnych rozmiarów. Efekt? Podczas stosunku nie jest już tak ciasno i przyjemnie jak przedtem, a i o orgazm znacznie trudniej. W takim wypadku pomóc mogą takie wibratory, które nie tylko dostarczają erotycznych wrażeń, ale również wzmacniają i uelastyczniają mięśnie Kegla. Tego typu przedmioty są małe i dyskretne. Możesz ich więc używać nie tylko w zaciszu domowej sypialni, ale wszędzie tam, gdzie masz na to ochotę. • wibrujące jajko wygląda jak kurze jajo, zrobione jest plastiku i połączone cienkim przewodem z pilotem; wkładasz je do pochwy, a pilotem regulujesz prędkość drgań; dostępne w różnych kolorach. • kulki gejszy mogą być wykonane z plastiku, albo z gumy, są wielkości piłeczek pingpongowych; dwie wibrujące kulki działają tak samo, jak opisane wyżej jajko. • chińskie kulki wyglądają tak samo jak kulki gejszy, nie mają natomiast wbudowanego wibratora; jednak gdy się poruszasz kulki obijają się o siebie i o ścianki pochwy; mogą być zrobione z lateksu lub plastiku i mieć rozmaite kolory.