Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena27

Chcę mięć Dzidzię

Polecane posty

Gość lena27

Hej Kobiety:) Zaczynam starania sie o maleństwo:)Na dniach powinnam dostać okres, i zaraz po nim razem z mężem planujemy powiększenie rodziny.Mam 26 lat więc wiek już odpowiedni.Od jakiegoś czasu o niczym innym nie marzę.Czytam na potęgę wszystkie topici o ciąży.Już nie mogę sie doczekać tego cudownego momentu jak zobaczę dwie kreseczki:) Cudnie by było dzielić się z Wami moimi staraniami a mam nadzieję niedalekim szczęściem.Przyłączcie sie do mnie:)Razem będzie radośniej oczekiwać na maleństwo:) Całuję Was bardzo moco

Gość wwitaj w klubie

Gość beznadziejnavvvvv
nastepna desperatka:(

Gość nogawka
Nie potrafisz mowic po ludzku, ze chcialabys miec dziecko?? dzidzia, malenstwo, porzygac sie mozna

Gość ja tez27
Co Wyscie sie tak czepily!!!!Nie podoba Wam sie to nie wchodzicie na topic.Nie uwazam jej za desparatke.Gdzie tam masz objawy desperacji.Planuje dziewczyna ciaze i chciala o tym pogadac.Wyluzuj beznadziejnavvvvv."tylko się nie zesraj:skoro Cie to nie obchodzi to po wlazlas co?I jak nie chcesz miec dziedzi to po co wogole wchodzisz na takie forum!!!Jestescie okropne. Lena tzrymaj sie cieplutko:)Napewno ktos odwiedzi Twoj topic a jak nie to poszukaj podobnego tematu:)Napewno znjadziesz cos dla siebie:)

Gość iza5434
Hej.Ja tez zaczynam starania:)Za miesiac wprawdzie ale te pare tygodni zleci jak nic:)Mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie.

Gość jajnica
chodzi o tę "dzidzię" ja osobiście, jak słyszę , ze ktoś chce mieć "dzidzię" , a nie "dziecko" , to odnoszę wrazenie, że ten człowiek sobie wyobraża słodką laleczke , a nie nowego człowieka; i ze nie zdaje sobie sprawy z tego, co oznacza miec dziecko

Gość ech ty
Matko kchana co sie tutaj dzieje jajnica: skoro uwazasz ze slowo Dzidzia oznacza ze ktos nie wiem co to oznacza dziecko to raczej z Toba jest cos nie tak. juz dawno sie tak nie osmialam:) laleczka hahahahah niezla jestes

Cześć dziewczyny!My tez sie staramy,juz dlugo i nadal nic,okres mi sie spoznia 4dni,robilam dzis test i wyszedl negatywnie,a okresu nadal nie ma,czemu tak?

może stres? powtórz test za 3 dni - jak nadal będzie negatywny to zasuwaj do lekarza szukać innych przyczyn

widze ze niektórzy nie maia serca ,ja rowniez staram z nazeczonym sie o dziecko zycze wam i sobie dziewczyny sukcesu w staraniach

Gość eeeexxxx
glupie wariatki rozczulaja sie nad soba

dziewczyno co ty mozez wiedziec jestes za głupia na to i pewnie jestes stara zgoszkniala panna