Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ava Maria

AVON -co jest warte uwagi?

Polecane posty

Gość onle faberlic
Nie powiedziałabym, ze uczulacz... Do tej pory sprzedałam krem ok. 50 osobą i zadna nie miała żadnego uczulenia ani nic ; || U mojej przełożonej tak samo...

Gość jassssne
ale reklama a tak naprawde to shit z odpadów kierowany do Europy wschodniej i Rosji, zerknij na etykiety... Szit i już.

Gość kasienka88.....
wprowadzili katalog co 3 tyg. i teraz mam składac zamówienie co 2 tyg.- chyba ich pogrzało.. w dodatku cfaniaki dali 3 terminy, zeby konsultantki rozbijały swoje i tak juz niskie zamówienia... porażka... ze znajomych mi konsultantek 2 juz zrezygnowały, jedna sie przymierza-a co do mnie katalog 8 chyba będzie moim ostatnim... sama dla siebie kupię cos rzadko i to tez dlatego, że mam opust.. bo tak naprawdę wystarczy przejśc się po mieście i można znaleźc dużo tańszych i lepszych jakościowo produktów nie mówiąc już o tym, że kolorówkę sobie dobrze wybierzemy a nie w ciemno... ;/

kasienka88..... - troszku sie pogubiłam ty mówiłaś o oriflamie?? ja składam zamówienie co 3 tygodnie a terminów przyjścia paczki masz przecież 6 (u nas są to piątki i poniedziałki) i możesz składać w jednym. ja również nie często zamawiam dla siebie bo nie są zbyt tanie kosmetyki, ale ogólnie nie narzekam tylko mnie trochę te kosmetyki na firmę drażnią.

witam, was jestem konsultanka od ok 5 lat i jestem zadowolona tymi kosmetykami a najwazniejsze ze moje klientki sa Mam ich sporo wiec mam rózne spostrzezenia. A do was konsultanki - teraz mozecie składac 3 zamówienia ale nie musicie mozecie tylko jedno,Pozdrawiam jesli moge w czyms pomóc prosze o kontakt. Pozdrawiam

Gość kasienka88.....
nie ja mowiłam o avonie w którym sie teraz pozmieniały zasady.....

Gość kasienka88.....
Agneska -> owszem ja takl robię bo nie będe rozbijac mojego zamówienia na kilka mnijeszych ale tak czy siak katalogów zamiast 13 będzie w roku 17 i nawet zamawiając tylko na jeden termin to w granicach 2 tyg. musze zebrać zamówienie... klientki i tak mało zamawiają... ech...

Gość pachnidełko
a może któras z dziewczyn mi pomoże, chciałabym wiedziec ile kosztuje teraz perfum treselle 50ml

Gość dziekuje za odzew
ja urzywam podkładu z serii beound pewnie żle to zapisałam ale jest super wart swojej ceny

kasienka 88 - wiec zycze ci powodzenia w dalszej pracy bo to zawsze potrzebne.Pozdrawiam

Gość KaBOOM
Według mnie, Avon ma najlepsze konutrówki, bo są bardzo miękkie i mają insensywny kolor. Uwielbiam czarną, bardzo łatwo zrobić ładny makijaż.

Gość PLASTRY
a kiedy bedzie w necie katalog8

Gość velda
Też jestem konsultantką i tak szczerze mogę polecić: serię SPA, Foot Works- szczególnie ten nowy krem do pedikiuru, serię ANEW, zele Senses i płyny do kąpieli, z kosmetyków do makijażu tusze i perełki, zele do higieny intymnej, noi ten żel dla mężczyzn do ciała i włosów :D mój facet go uwielbia. Korzysci z Avon sa duże- kosmetyki mamy taniej, można dorobić- ale to zależy od ilosci klientów i zasobności ich portfela(ja mam klientki takie, które wolą oszczędzać), oferty specjalne, prezenty za określone zamówienie. Raczej z avon nie zrezygnuję, chociaż nie wszystkie kosmetyki u mnie są z tej firmy..