Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek__25go2.pl

Jęki i stękiD

Polecane posty

Gość tomek__25go2.pl

Witam Panie:) Nurtuje mnie jedno pytanie, co sadzicie o odglosach wydawanych przez waszego partnera podczas stosunku? Czy to jest dla was podniecajace? Faceci chyba bardzo lubia "efekty dzwiekowe" swoich kobiet, a jak jest z wami? Pozdrawiam

Gość Trikarinos
A Wy w ogóle wydajecie jakieś dżwięki ;-)? Tylko przyspieszony oddech da się usłyszeć.

A ja lubie jak mi facet szwpcze do ucha ,ze mnie kocha i jak mu jest ze mna cudownie, innych dzwiekow nie musi wydawać!

Jakoś nigdy się nie zastanawiałam się nad efektami dźwiękowymi partnera. Jak coś słyszę, to fajnie, a jak nie słyszę, to też fajnie. Teraz dopiero do mnie dotarło, że jest różnie,. Czyżby wiązało się to z różnicami efektywności w odczuwaniu seksu przez niego?:O Hmmm... Muszę to jakoś sprawdzić, bo pytać nie mam po co. I tak mi nie powie.:D No chyba, że uświadomiłby mnie któryś z forumowiczów, bo ze swojego wrażliwca, to ja nic nie wyciągnę: zawstydzi się jak panienka i zmieni temat. ;)

Gość Zajebe tego gnoja za te zarty
Jestem stuprocentowym superprawiczkiem z Lublincai powiem wam ze ZAJ**E KIEDYS TEGO GNOJA ZA TE ZARTY CO MI ROBI W ROBOCIE POZNIEJ TAMTEN MNIE J**IE ZE SIE GRZEBE A TO WSZYSTKO PRZEZ TEGO GNOJA !!! ILE MLODY ZBIL PALET - NIE WIEM SPYTAJ TEGO GNOJA !!! ROBI GNOJ SPIRALE Z DRUTU I WIESZA NA MEJ SZAFCE RYSUJE SPIRALE PO SCIANACH WALI TEKSTY BRUDASA NA SCIANACH POD ZASILACZAMI PO SZAFCE FALAMASTREM SPIRALE RYSUJE - CO ZA GNOJ CHOLRNY JUZ NIE MAM NERWOW DO NIEGO !!!!!!

ja jednak lubie jak on widzi że już prawie mi dobrze, i wtedy mówi \"pierdol sie suko\" albo \"jebaj sobie łechtaczke\" , jak tak mówi to zaraz mam orgazm, a potem jeszcze leję na niego.

chyba byloby smiesznie,gdyby facet nagle zaczal jeczec :D...chyba bym ze smiechu padla ;)...uwielbiam,jak moj misiek mruczy i szepcze mi cos do ucha...mmmm....

Gość pamelka22
Mój w chwilach uniesienia recytuje z pamięci encykliki Leona XII.

Gość Ewka24
Buahahahaha!!!