Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toja s

czy ma ktos zainstalowanego windowsa vist ???

Polecane posty

Gość
tak mam windows vista

Gość zimny Franek
co idiotka :D vista to syf :D

Gość ja tez mam
nie jest zla, troche cukierkowa ;) ale nie mam zadnych problemow

Ja tez mam Viste (Business). A ktos kto mowi, ze Vista to syf to pewnie sam Visty miec nie moze :) Na XP tez na poczatku narzekali.

Gość toja s
ale uważacie że jest łatwiejszy czy trudniejszy od xp ?

Gość ja tez mam
to kwestia przyzwyczajenia, nie jest trudniejsza, tylko inna. Ja mam home premium, dolaczyli do laptopa. na poczatku chcialam zmieniac na xp, ale jak teraz mi z nia dobrze ;)

Gość toja s
kupiłam w stanach laptopa hp, zainstalowali w sklepie windows vist i zastanawiam się jak mam teraz przestawić na język polski. czy może mi ktos pomóc ?

Wszystko, czego dopiero sie uczymy, jest trudniejsze od poprzedniego. Vista jest po prostu inna. Mysle, ze bardziej \'przyjazna\'. Ma fajna grafike, ale tez duze wymagania co do pamieci. Na 512 komp dostanie zadyszki.

Gość ja tez mam
ja tez mam po angielsku, chyba nie da sie tego zmienic niestety, ale nie jestem pewna;>

Gość donica
musis wejsc w apnel sterowanie i potem kliknac na jezyk potem wybrac jezyk i klkasz install prosze bardzo

Gość zimny Franek
Nie mam ? :D Kobieto sprzedaje laptopy :D Vista to typowa maszynka do napędzania sprzedaży nowego sprzętu, aby w miare sensownie chodziła to minimum 1 G ramu !!! Wszystkie programy pod Viste mają większe wymagania sprzętowe. Co ci daje Vista że warte to inwestowania tyle kasy ? Ładne kolorki ? Połowa starego sprzętu nie chodzi pod Viste... Gdzie kochana te plusy ?

Gość ametria
Ja miałam taką samą sytuację, kupiłam laptopa w USA; nie da się zmienić języka windowsa na polski (miałam XP).

Gość ja tez mam
czasami nie ma wyjscia, i zeby kupic laptopa na przyklad, to tylko z vista, Dobre, jest to ze nie daja jej to komputerow ponizej 1 G ramu, przynajmniej tam gdzie ja kupowalam. NIe mam z nia zadnych problemow, fajnie wyglada, dla dziewczyn to sie czasem liczy ;p ;)

czy to prawda ze vista ma duze wymagnia ? ile trzeba miec pamięć zeby dobrze chodziła ? :-o bo chce sobie zainstalować :P

Do Zimnego Franka: mam laptopa HP, ok. 1,5G pamieci, procesor 1,7G, Vista juz byla zainstalowana. Pytasz, czy warto bylo wyrzucic tyle kasy - nie wydalam ani zlotowki. Ale w jednym masz racje. Vista jest tak zaprogramowana, ze bedzie zmuszac do instalowania coraz to lepszego sprzetu. A to z powodu durnego mierzenia wydajnosci pracy komputera. Pokaze, ze masz np. 2,5 za grafike. Uzytkownik musi wymienic karte grafiki na lepsza, aby poprawic wynik. Jak to zrobi, wynik podskoczy o 0,2! Chore! Juz nawet na to nie patrze! To bez sensu, bo laptop chodzi jak burza, a wlasnie ocene za grafike dostal 2,5. Mam to gdzies, odpowiada mi moja grafika. Jesli chodzi o oprogramowanie HP to nie mam problemow, wszystko juz jest kompatybilne. Nawet sterowniki do Logitecha (kamerka). Jak dotad jedyny program, ktory potrzebuje, a nie jest dokonczony (beta) to Acrobat Reader 7. Pozdrawiam.

Gość
zimny Franek-to prawda co piszesz ja mam 1G ram i bede zmienial na 2G,ale pomimo tego nie zmienie visty na inny.Vista ma zalety,jest bezpieczniejsza,prostsza,a to juz wystarczy.Wydaje mi sie ze z tymi programami to jest tak jak bylo z XPiem i innymi na poczatku.Tez trzeba bylo poczekac troche na uaktualnienia.Obecnie nie ma z tym juz raczej problemu.

Gość ja tez mam
prawda :]

Gość ja tez mam
prawda :]

Gość toja s
mam 64 bit procesor to przecież nowy sprzęt

Gość zimny Franek
pamieć MINIMUM 1 G !!! Oprócz tego wszystkie programy zaczną mieć większe wymagania.

Gość
samotny-ja mam nowego lapka ma 1GRam,1,8GHz dual coreAMD Turion64 processor.Ladnie biega,ale troche go dusi gdy chcesz robic iles tam rzeczy na raz.Przy 2G nie powinien.Na viste minimum ram1G. Sama vista potrzebuje prawie 1G do obslugi samej siebie.To dlatego.

LINUX jest najlepszy i nie potrzebuje tyle pamięć i darmowy same plusy :P

Gość up upucupu

Gość uppppppppppppp
upppppppp

Gość ja j ajajajaj
up up upu