Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHMURAAA

POMÓŻCIE...ON RUJNUJE NASZ ZWIĄZEK BEZ POWODU

Polecane posty

Gość CHMURAAA

Już nie mam siły znosic tego że on ciągle mi wmawia jakieś brednie ktore nigdy nie miały miejsca. Nie chodzi tu o mnie, ale o niego że ja go okłamuje ze jakbym np. slyszała cos na jego temat od kogos to bym mu nie powiedziała, nie wierzy mi a nigdy sie na mnie nie zawiodł. Ma tak od roku ze kilka dni jest dobrze a jak ma zly humor albo cos go ugryzie to sie mnie czepia i wymysla brednie. Jestesmy 6 lat razem i on wszystko psuje i niszcy nasza milosc tym wmawianiem i wymyslaniem chodzi glownie o temat zwizany z jego osba, to juz jest nie do zniesienia. Zrywa ze mna co tydzien, wyzywa od klamczuch i innych Co wy o tym sadzicie??? Bo ja juz nie mam siły ciagle mu tlumaczyc i powtarzac jedno i to samo ze ja go nigdy nie oklamałam i nigdy nie okłamie i zawsze wszystko bym mu powiedziala co by sie tyczylo jego osoby, chocby to bylo cos bardzo złego. Naprawde nigdy w zyciu go nie okłamałam bo tak bardzo go kocham, a on niszczy wszystko. Jestem juz bezsilna

na glupote nie ma rady. Tez to kiedys przerabialam. Na szcescie teraz jestem z kims innym, kogo pokochalam z wzajemnoscia i kto niczego mi nie wmawia :)

Gość jdjdbhd
Hm... chyba musiał mieć chłopak jakiś powód żeby zacząć mieć do Ciebie jakiekolwiek pretensje. Nic moja droga nie dzieje się bez przyczyny. Chłopak ma chopla na punkcie swojej osoby- a ty godząc się na powrót co tydzien dajesz mu do rozumienia, że jesteś na każde jego zawołanie! Może warto postawić na swoim i powiedzieć: o nie mój drogi, dziś chcesz powrotu a jutro znowu będę dla Ciebie kłamczuchą? Gdzie jest więcej bezsensu? Ja bym się tak nigdy nie pozwoliła traktować ... Wóz albo przewóz.Bo skoro mowisz że to trwa juz długo to wątpie, że się zmieni jutro czy pojutrze kochana.

Gość CHMURAAA
WŁASNIE NA MNIE NIGDY SIE NIE ZAWIODŁ!!! Zawiodł sie na kolegach i mysli ze ja tez moge taka byc i dlatego sie mnie tak czepia i oskarza. wiecie jak to boli jak ktos wam cos w mawia a to nie jest prawda szlag trafia a z bezsilnosci az łzy sie leją:-(

Aż dziw bierze, że na tym świecie jest tyle bezradnych panienek, które nie chcą dopuścić do swojej świadomości, że z tego faceta jeno idiota. :O Jeśli masz siłę bądź z nim i daj ludziom spokój. To są Twoje problemy, które możesz rozwiązać TYLKO z nim, albo zamilknąć na zawsze ...:D 🖐️

Gość CHMURAAA
nierozumiem dlaczego on to robi, przeciez jest miedzy nami tak wielka milosc, dlaczego on to rujnuje kłamliwym wmawianiem:(

Gość pamiętam i co z tego
dziewczyno, to poczatki schizofrenii paranoidalnej

Gość smutno mi....

Gość donica
babo uciekaj czemukobiety rozumu nie maja ........chcesz se zycie z takim psycholem zmarnowac ktory bedzie tobie robil ciagle jazdy a ty bedziesz sie wiecznie przejmowac .co za altruizm nie moge ..........ja bym kopla go w dupe

Gość donica
te pseudojurand sam sie poswiec likwiduja z gemby dziury a ty kobieto opusc dziada bo nie warto dla facetow poswiecac swojej osoby to chore na pierwszym mijscu postaw siebie

Chamski facet przy kobiecie mozę się zmienić ale wymaga to ogromnej pracy,weź to na swoje barki,bądź cierpliwa,znoś bez słowa upokorzenia,on przecież pociąga Cię fiycznie,są inni faceci,moze mniej ładni,pewnie lepsi ale nimi się nie interesuj,cierp z tym, i nieś swój krzyż:)

Gość donica
wiesniak ma misje sztanska na forum podpuszcza i robi z ludzi wala bo sam cigle jest robiony w realu ej jeleniu daj na luz

Gość donica
ale tych kretynek sa milony na swiecie i czasem trzeba uswiadamiac baby bo moze ktoraz przeczyta i cos jej w mozgu sie rozjasni .baby w polsce sa poprostu zasciankowe i zahukane ......a ja nie chce zeby tak było

Gość CHMURAAA
tylko jak sobie poradzic z uczuciem w sercu, tesknotą... to jednak 6 lat, trudno jest tak wszystko przekreslic, ale z drugiej strony nie moge sobie pozwolic na takie traktowanie bo ja dostane cos na głowe od tego wmawianie kłamstw. Dlaczego mnie to spotkało, przeciez byłam taka dobra dla nigo, tak sie dla nas starałam abysmy zawsze byli szczesliwi, a on mnie tak krzywdzi:(

Gość donica
bos babo za dobra była a tera masz placek najlepiej oddaj go innej

a nic można zrobić,nie wytłumaczysz jej że to debil bo ona kocha miśka i koniec,mojego sąsiada pobił chłopak jego siostry i jak myślisz czyją stronę wzięła siostra,oczywiście swojego \"miśka\"

Gość CHMURAAA
:((

chmuraaa 🌻 daj sobie spokój z palantem spokój Andrzej też ma rację kobiety które dają sie traktować jak szmaty i nadal tkwią liczac że chłopczyk się zmieni - należałam do takich kretynek przez 5 lat, mam z tego związku córeczkę, ale jestem szczęśliwa że jego już koło nas nie ma, nie daj się dziewczyno, on nie ma prawa tak cię traktować, a uczucie????? milość????? to nie są te uczucia to ty sobie to wmawiasz.... to przykre ale tak jest.... Andrzej 🌻 donica🌻 jestem z wami -zreformowana

Gość CHMURAAA
A czy jest ktos tego zdania ze mozna taki zwizek uratowac i zmienic???

Chmurko, nie chce Cię martwić, ale to może faktycznie jest objaw jakowychś zaburzeń psychicznych? takie rzeczy zadzrzają się bardzo często w stopniu lekkim i są przypisywane go grupy \"paskudny charakter\" To mu sie może rozwinąć i może być gorzej. Jeżeli przypuszczenia są absurdalne a on w nie wierzy, to może sie zastanów? Chore psychicznie osoby tyranizują otoczenie. Zobacz, ile Ci zadał cierpień bez żadnego powodu, Już tańczysz jak Ci zagra. Nie pozwól aby był osią dookoła której obraca się Twoje życie.

Gość ŻYCIE JEST SMUTNE......

Gość ja jestem zdania
Ja jestem zdania, że się nie da zmienić. To toksyczny gość. Też to przerabiałam i uwierz mi - choćbyś nie wiem jak mocno kochała - nie warto. Szkoda czasu, który ucieka Ci bezpowrotnie.

Gość CHMURAAA
chyba macie racje:-( czas naprawde ucieka, 6 lat on chce puscic w niepamiec przez swoje wmawianie:( ale ja nie bede zebrac o milosc i blagac go ze ja mowie prawde i tlumaczyc jak dziecku bo tak zawsze robilam i zawsze dawałam mu dowodu na to ze tlumacze mu sensownie i prawdomowienie. Ale teraz woli wierzyc sobie i kolegom. Mam dosc blagania go o milosc do mnie:(