Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnethha

Strasznie cierpie, pomocy

Polecane posty

bylismy razem 5 miesiecy. Dla nas obu byl to pierszwy powazny zwiazek. Niestety, nagle z nim cos zaczelo sie psuc, w koncu stwierdzil ze on nie wie czy mnie kocha czy nie. Powiedzial ze musimy zerwac...zerwalismy ale ja bardzo cierpie....minal miesiac, rzadko sie widujemy a ja nadal go kocham..on jak mnie widzi zachowuje sie jakby byl zdenerwowany i zmieszany...powiedzial ze nie wiadomo jak jeszcze z nami bedzie ale na razie nie da rady ciaganc tego ani zadnego innego zwiazku...co ja mam zrobic?:(

Gość orbitkaaa
mam nadzie,ze ktos Ci doradzi ! sama jestem w podobnej sytuacji

Gość orbitkaaa
temat ten brzmi "jestem jeszcze mloda i niewiele rozumiem... "

Gość TMT24
usun nawias na koncu

dzieki za rade :) tylko nie wiem ile to moze trwac..i czy jest szansa miec nadzieje..

Gość Freja123
ja też strasznie cierpię...Poddałam dzis swojego trzy i pół letniego psa, eutnazji.Musiałam...Brakuje mi łez.Tak bardzo go kochałam

Gość KasiaAsia....21
Mam prawie identyczną sytuacje, byliśmy razem 5 miesięcy, 4 dni temu zaczął mieć wątpliwośc poważne chce zerwać... wcześniej było wszystko super, idealny związek... dla niego było z mojej strony za mało okazywania uczuć... on wcześniej był w dlugim związku ja raczej miałam przelotne miłostki... wierzyłam że to "Ten" teraz czekam na to co będzie dalej, na początku byłam wściekła potem chciałam walczyć... teraz czekam :) Jak kocha to zatęskni zrozumie i wróci :) Jak nie to nie ma za kim tęsknić i się zastanawiać... Myśle że ty też powinnaś zdać się na los i czas... Ale nie dawaj mu się wykańczać psychicznie poprzez takie może wróce, może chce z tobą być, możę nie... Żyj własnym życiem, baw się nie czekaj w oknie :) Jak coś kochasz to puść to wolno jak wróci jest twoje jak nie to nigdy nie było :)

ok :) ja tez myslalam ze to ten, tez ukladalo sie idealnie..a wiesz ze powiedzial mi to samo co Ty mi napisalas na koncu Twego postu Kasiu?

poza tym dodam ze mamy po 19 lat. Ja nikogo przed nim nie mialam, on tez przede mna nie.

Gość KasiaAsia....21
Agnethha - bo to znany tekst :) moj mi tego nie powiedział bo jeszcze nie mieliśmy ostatecznej rozmowy, i to raczej ja mu to powiem :) jakoś czuje że mój mnie kocha tylko się zagubił jak to facet ;)

Gość donica
ma ciebie powyzej dzirek w nosie musisz to zrozumiec i zajac sie czyms nowym moze robienie na drutach swetra............

Gość KasiaAsia....21
Agnethha - a to młodziutcy jestescie ;) ja ma 21 on 22. Jak byłam w twoim wieku też przezyłam taka pierwszą wielką miłość on tez miał 19 lat znaliśmy się ze szkoły, i też było tak że mnie rzucił potem wracał z 10 razy, rozwalił mi tym psychike strasznie, nie warto było...

no mozliwe...bo to dziwne zeby tak nagle przestac kochac..moj jak zrywal to plakal, mowil z ejest glupi. ale ze nie umie na razie byc z nikim bo moze go ranic tak jak mnie pod koniec zwiazku gdy przestawalo mu zalezec. Choc gdbyby mu nie zalezalo to czy by plakal?

ja nie wiem jak bedzie,...an razie staram sie zyc wlasnym zyciem ale tesknie za nim...nie wiadomo czy w ogole zwechce wrocic..

Gość KasiaAsia....21
Poprostu to młody chłopak i chyba sam nie wie czego chce, i to może dlatego że zbliżają się wakacje i chce poszaleć bo to też u takich chłopaków typowe...

no wiadomo..choc jemu barfziej chodzi o to by mial wiecej czasu dla siebie i dla kumpli niz o podrywanie inncyh dziewczyn...on lubi przebywac sam,.czytac ksiazki a dla mnie tracil jednak czesc tego czasu