Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka206

bylo cuuudnie

Polecane posty

Gość gaciepotacie
Ciebie zycie juz wykorzystalo kobieto. zrozumiesz tpo kiedys bo teraz jestes jeszcze za glupiutka...... dobry papierosik mniam

Gość kulka206
ee tam co wy wiecie. MNie tez keidys ktos bardzo zranił, i po co kochac? trzeba korzystac tyle...;)

Gość kulka206
no to niech wykorzystuje bylo super i mi i jemu i oboje tego nie zapomnimy;)

Gość oj biedne kobietki
trzęsące się za swoimi mężami. Brawo Kulka co tylko faceci mogą kogoś przelecieć? :D

Gość gaciepotacie
nawet nie wiesz kulko jak ja nie cierpie takich kobiet tego pokroju. co daja dupy jak wiedza ze facet jest zionaty czy ma parterke. mozliwe ze jestes wyksztalcona, masz kase, jestes atrakcyjna. ale zastanow sie i oszczedz swoja dupe troche..

Gość kulka206
dokladnie my tez potrafimy;)

Gość kulka206
jego mesiste usta jego spracowane dlonie ..hmmmmmmmaz gesia skorke dostaje;)

Gość donica
kula ma mozg zlasowany i dupe jak dwa garaze

Gość gaciepotacie
bosze debilki wiadomo ze mozecie przelatywac kogo chcecie. ale jak on jest samotny!!! on mial zone!!! tylko o to mi chodzi on ic wiecej.

Gość gaciepotacie
ty kulko ja bym skopala ci dupe jakbys zrobila to z moim mezczyzna wiedzac ze on kogos ma.. jemu tez ym skopala ale to inna bajka..:D

Gość oj biedne kobietki
A co nam nie wolno? Ona nie jest w związku i jeżeli ma ochotę to tyle :D A fecet niech się broni. Wątpię, żeby go Kulka zgwałciła :)

Gość kulka206
on ma zone nadal ja nic zlego nie zrobiłam;) poprawilam sobie i jemu humor

Gość oj biedne kobietki
Ale przepraszam co Kulka ma zobowiązania względem żony? Ona brała z nim ślub?

Gość donica
a ja bym kuli podarowala w zad koktajl molotowa ze jest wredna baba ktora krzywdzi ludzi

Gość donica
ale ty głupia jestes nastepny pusty babol nie masz zadnej etyki w sobie ani moralnosci

Gość kulka206
oczywiscie to bylo ponadsex;) rozmawialismy duzo o jego zwiazku. Opowiadal jak zostal z obecna zona;( podobno to go jeszcze boli. OKazalo sie ze ona kiedys byla ta trzecia i ...nie rozumiem dobrze ale chyba stracil swoija milosc. Byl kiedys z kims kogo bardzo kochal a potem okazalo sie ze bedzie ojcem z ta obecna ale jakos tego dziecka wtedy nie bylo...nie wime jakies zagmatwane ale ...widzialam jak cierpi...pomoglam mu jakos i sobie rowniez;) wiec czego zalowac?

Gość popieram landrynkę
to są te, którym sie nie udało z nikim głębszej więzi niż jednorazowej przelotnej nawiązać i stąd takie opinie. współczuję :(

Gość donica
spadaj debilko i nie smuc

Gość oj biedne kobietki
Oj dziewczyny myślcie :D Współczuję Waszym mężom :p

Gość kulka206
ciag dalszy nastapi;)

Gość gaciepotacie
wiesz co kulko?? moje stanowisko znasz. ja cie nie przekonam do mojego &donicy zdania. a Ty nas nie przkonasz do swojego. Ty i on jestescie siebie warci. koniec kropka. bedziesz za tydzien w firmie uznawana za dupodaje number one!! gratuluje kulko

Gość donica
spadaj obciagaro

Gość oj biedne kobietki
No tak Donico to jest poziom wypowiedzi, którego każdy facet chciałby słuchać cały czas :D Co za lotność umysłu, co za wyciąganie wniosków :D Onieśmieliła mnie Twoja inteligencja :D

Gość kulka206
dlaczego mam byc znana? skoro nikt o tym nie wie ?wy chyba nie macie swiadomosci jaki jest zycie skad wiecie co robi teraz wasz partner skoro nie ma go w zasiegu 1 km? skad? sa rzeczy ktorych czlowiek sie nigdy nie dowie. wszyscy zyjemy po czesci w nieswiadomosci

Gość gaciepotacie
no wlasnie kulko. ale jakby nie bylo takich kobiet jak Ty to bym byla pewna ze moj parter nie zrobi skou w bok. a tak pozostaje tylko zaufanie ze nic glupiego nie zrobi...

Gość oj biedne kobietki
Ale dlaczego to Kulka ma gwarantować wierność? Czy tego noe powinien dawać kochający facet?

Gość donica
masz cos do donicy glombie

Gość donica
analizujac twoje niezwykle bystre wypowiedzi niczym woda we kiblu smiem twierdzic ze ty kula jej facet do jednego wora sie nadajecie i do wody bul bul

Gość gaciepotacie
tak oczywiscie wiernosc zalezy od faceta. ale to inna bajka. tu gadamy o postepowaniu kulki- naprawde uwazasz ze jest dobre????? to jest sraszne ze kobieta ktora wie ze facet ma zone pieprzy sie z nim. postepowanie tego faceta pozostawiam bez komentarza. tu mowilmy o szanownej pani kulce

Gość donica
chcesz zablysnac jako straznik moralnosci i tepiciel obludy kierujac sie subiektywnym spojrzeniem na problem zdrad ...winna jest kobieta ktora daje i facet ktory bierze szkoda osoby 3 tkwiacej w tym trojkcie beznadzieji