Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny Dzwonek

Czy on jest skąpcem?

Polecane posty

Gość Czarny Dzwonek

Dziewczyny, pomóżcie, bo sama nie umiem tego rozkminić. Przyjechałam pierwszy raz na kilka dni do mojego chłopaka, który mieszka w sąsiednim mieście. Mieliśmy iść do pubu, on powiedział, ze musi kase wziać z bankomatu (przechodziliśmy obok niego), ja tak kutruazyjnie rzuciłam, ze spoko, ze mam kasę, on odpowiedział "Tak? To spoko". Wysoki rachunek ja zapłaciłam. Pojechaliśmy na wycieczkę za miasto, zatankował samochód, z grzecznosci trochę spytałam ile mu oddac - pokazał mi rachunek za benzynę i wział pieniadze. Jak również za inne drobne - kawa w miescie itp. Coś mnei bolało, chciałam coś przeciwbolowego, stał i czekał,az wylicze dorgne 3 zł z portfela. Cala masa takich pierdołek sie zebrała przez kilka dni . Chłopak fajny, zależy mi na nim. Bardzo dobrze zarabia. Ja tez mam pieniadze,ale nei o to chodzi... Dal mnie facet powinien miec gest...No nie wiem...Ale zniesmczyło mnie to. A co Wy sądzicie? Przesadzam?Materialistka ze mnie?

Gość trzeba było nie pokazywać
że masz kasę. Teraz to już "musztarda po obiedzie" :-)

Gość że facet powinien miec gest
a ten go zupełnie nie ma.. :(

Wez go za meza a wydzieli Ci na podpaski ...żalosne myslalem ze takich facetow niw ma a okazuje sie ze coraz wiecej Co za czasy :O JEST SKĄPCEM I TO PRZEZ DUZE \"S\"

Gość Czarny Dzwonek
Zupełnie nie wiem, czy ja przesadzam....:( Ale płaciłam połowę nawet za spożycze zakupy które zrobiliśmy do jego lodówki. W kilku zakupach tak sie krygował, ze nietrzeba, ze jak coś, to tylko połowe mam oddac... Myślicie, ze to skapiec?

Gość pokićkana
Przepraszam ale to skąpy kretyn jest i basta.............niemęski..aż mnie zemdliło...........

Gość i ja sie wpisuje
fakt - gość jest skąpy, ale skoro "masz pieniądze" to nie powinno to nie powinnas sie tym przejmowac:o jakbys była bez kasy to moznaby to rozumiec ze obawiasz sie, ze w hipotetycznym małżeństwie musialabys sie o wszystko prosic sle skoro "masz pieniadze" to w czym w ogóle widzisz problem?

Gość pokićkana
Bo może przyjść taki czas że nagle nie będzie miała pieniędzy....i klapa

Albo tego niechcesz widziec albo nie widzisz naprawde.... ścial cie na kase i tyle :O jedz do niego w przyszlym tygodniu gwarantuje ze sie ucieszy ....lodowka pewnie pusta

jak to? ciekawe czy jak on jest u ciebie i kupujesz jakies ciasteczka, robisz mu kolacje to tez mu paragon pokazujesz ile ma zapłacic za te pysznosci na stole? może zacznij tak robic ;)

Gość Czarny Dzwonek
To takie nasze początki, nie jest to zwiazek, gdzie ludzie sie znają jak łyse konie i moga płacić raz jedno raz drugie. Tu liczyłam na rozpieszczanie -jak to kobieta. A on brał za kazdy drobiazg, zamiast powiedzieć - daj spokój! A moze to on ma partnerskie podejscie ?

Gość pod pomaranczowym...
hehe wspolczuje mi moj facet nie pozwala placic za nic.. :/ a jak mi sie uda to sie krzywi :o coz, kazdy ma jakiegos bzika...

Gość Czarny Dzwonek
Ale czy takie pąlcenie na zmainę jest ok, kiedy facet dopiero zaczyna cie zdobywac, jesteś u neigo w goscinie? Czy raczej powinien byc gospodarzem, karmić cie, wozić, kupowac drobiazgi? A juz na pewno jakieś pigułki przeciwbólowe?

ja z moim facetem jestem 1,5 roku i nigdy ale to nigdy nie pozwolil mi zaplacic jak gdzies wychodzilismy. czasem nawet przesadza jak ja mam drobne a on musi rozmienic to i tak nie pozwoli mi zaplacic chocby to były gumy do zucia!! i wcale nie czuje sie z tym głupio bo jak siedzimy u mnie to przeciez tez nie przynosze mu rachunkow za obiady, sniadania itp.. ale dla mnie to jest własnie zdrowy układ :)

tymbardziej poki cie dopiero zdobywa jak to okresliłas powinien cie rozpieszczac! :) a jak jest u niego z pozostałymi rzeczami typu: komplementy, kwiaty, przepuszczanie w drzwiach? dba o ciebie?

Gość Czarny Dzwonek
Jest czuły, opiekuńczy, ulubione moje kwiaty porozstawiał w mieszkaniu itp Jestem teraz tak wpieniona, ze mam ochotę mu to powiedzieć. myślicie, ze mogę?

Gość Czarny Dzwonek
Już wiem ,ze tak :(

Gość facet z krwi i kosci
Ramzes to frajer jestes.....

nie czekaj nastepnego razu ...albo wez dwa razy wiecej kasy .... Lodowka sie zepsula trzeba zaplacić za serwis :O

może nie mów mu wprost, ale przestań proponowac ze sie bedziesz dokładac. zobaczysz jak zareaguje ;]

Gość ***coco**
o boze jak facet zdobywa laske to jej wszystko stawia zawsze tak mialam a ten twoj to istny skapiec nei jestes przewrazliwona ani materialistyczna.rzuc go dziewczyno wal to ze mily jest i opiekunczy poznasz lepszych dobrze ci ktos z gory napisal ze po slubie bedzie ci na podpaski wyliczal naprawde znam takich ludzi i zawsze sie skonczylo rozwodem bo kobiety tego nie wytrzymaly.ty tez nie wytrzymasz wiec zrob juz teraz z tym porzadek...

nie jestem poprostu normalny a ty tak jak w nicku krew i kosci .....zabraklo mozgu a szkoda bo dobrze sie zapowiadaleś :D