Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny Dzwonek

Czy on jest skąpcem?

Polecane posty

Gość ***coco**
nie dorzucaj sie juz wiecej powiedz ze na poczatek ty dawalas a teraz niech on sie wykarze przeciez to on jest facetem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ***coco**
Ramzen duza buzka dla ciebie jestes super facetem!!! a takich malo

Jestem z facetem dwa lata, studiujemy, wiec z kasa stoimy raz lepiej raz gorzej, od samego początku płacimy raz on raz ja, kto ma kasę to stawia, jeśli mamy oboje to on stawia mnie a ja jemu :):) A jeśli nie mamy siedzimy w parku :) Wszystkie rzeczy jak nagłe doładowanie telefonu, coś do picia, jedzenia,tabletki przeciwbólowe, jeśli ja nie bardzo mam pieniądze kupuje on i nie chce, żeby mu oddawać, ale w przypadku większych kwot i tak to robię. I vice versa. Jeśli zaś tylko mam pieniądze rzeczy dla siebie kupuję sama. Uważam, że to zdrowe podejście. pozdrawiam.

Gość do ro ta
Nie wiem Czarny Dzwonku, mnie by przykro bylo i rowniez do myslenia dalo. Dzis jestem mezatka, mam juz swoje lata, ale nie pamietam sytuacji aby ktorykolwiek z moich sympatii w ten sposob sie zachowywal... Pamietam, ze jak zaczelam spotykac sie z moim przyszlym mezem i wychodzilismy gdzies, na piwko do pubu czy do kina, nie chcial slyszec nawet bym ja za cos placila. Dopiero po czasie, jak juz poznalismy sie bardziej i zzylismy ze soba, pozwolil ze od czasu do czasu ja cos zafundowalam (bo i mnie samej juz glupio bylo). Dzis kasa jest wspolna, wszystko idzie do jednej puli ale kazdy wydatek przez obie strony jest konsultowany. Nie wiem, nie na miejscu zachowanie Twojego chlopaka, zla oznaka, ja obawialabym sie jak to bedzie dalej... Przesadne skapstwo w zwiazku to paskudna cecha, moja dobra kolezanka ma bardzo skapego partnera i swoje przezywa... Ja bym zapytala otwarcie co jest grane i jak on te finansowe sprawy zamierza rozwiazywac. Lepiej z poczatku wszystko sobie wyjaznic niz brnac w jakies niedomowienia

Gość facet z krwi i kosci
Stary dales sobie wmowic ze o twojej wartosci swiadczy tyle ile wydasz na kobiete dlatego jestes frajer. Ja nie musze placic dziewczynie by chciala sie ze mna spotkac, pomimo tego ze za nie nie place i tak chca sie spotykac. Dla mnie gest to np jak zerwie jej kwiatka , z ogrodka , czy dam swoja bluze jak pada deszcz. Imponowanie kasa i tym tzw " gestem" zalicza sie do bardzo prostackich zagrywek

place za zachcianki bo mam w tym przyjemnosc ...Ty zrywasz kwiatki bo sa za darmo :D Roznica w odbiorze przyjemnosci Nawet jesli jestem frajerm Ty nigdy mi nie dorownasz...bedziesz tylko zrywal kwiatki ... a co zrobisz w zime ? ulepisz balwana ?

tylko tego kwiatka trzeba zerwac, czesto z cudzego ogrodka :D narazajac sie na gniew wlasciciela itp:) oczywiscie ze ci nie dorownam...bo jestem ponad toba, wiekszosc kobiet ci to powie. .. Jestes pewnie chudym typkiem, bez fantazji i odwagii, ktory mysli ze wszystko mozna kupic, a jak twoja dziewczyne zaczepiaja w lokalu to idziesz po ochrone :D

Gość aaa...
ramzes bije od ciebie pewnosc siebie i kobieta moglaby sie poczuc bezpieczna przy takim facecie jak Ty . Co do faceta z krwi i kosci to z jednej strony preferuje takie spontaniczne gesty typu zrywanie kwiatka, takie proste, mile gesty kojarza sie z romantyzmem. z drugiej strony nie wiem czy takimi gestami kamufluje niechec wydawania kasy na kobiete czy ja sie myle w swojej interpretacji

kazda dyskusja rozwija umysl ..szkoda ze tą zanizyles do plytkiego poziomu Boje sie ze jesli dam sie w nią wciągnać to zabijesz mnie doswiadczeniem :D a swoją droga to jesteś prawdziwy macho :D ...z czyjegoś ogrodka? no no zaimponowaleś mi :D Jesteś taki rozgarniety od urodzenia czy braleś lekcje ?

Gość piczaaa
Ja bym się raczej z tego układu wycofała. I wcale nie chodzi o to , że chcę się za darmo najeść czy napic. Tylkjo to jest sygnał "ty sobie , ja sobie, a jakby co, to ja zabieram dupę w troki i mnie nie ma, radź sobie sama".

wez schowaj ten pseudointeligencki jezyk bo sie osmieszasz, jaka laska zechce nadetego bobka ? A dlaczego nawet nie odniesiesz sie do tego co napisalem ? Bo trafilem w 10 :D Poprostu boli cie to ze cale zycie bedziesz przechodzil na druga strone ulicy na widok grupki mlodziezy w bramie, ze zawsze bedziesz mial spuszczona glowe gdy ktos cie w lokalu popchnie. Dlatego tak kochasz pieniadze, one pozwalaja ci chociaz w malym kawaleczku poczuc sie mezczyzna. Dlatego tak bedziesz swojego podejcia bo tylko to ci pozostalo...

w nic nie trafileś ..psycholog z ciebie zaden :O mam 184 wzrostu 90 kilo wagi i 11 letni udany związek laski wiec nie szukam W dodatku sadzac po twoich postach jestem 2 razy starszy od ciebie trafileś w zerooooooo :D fajnie bylo o sobie przeczytać chudy :D :D

Gość malinowa poziomka
Facet musi mieć jaja...Koleżank ichłopak kiedyś uciekł, jak go zaczepili z nią, potem jej powiedział, że przecież i tak by jej nic nie zrobili....żenua...

Facet - ty coś opowiadasz? :O Chłopak autorki zachowuje się.. co najmniej dziwnie, wiesz, kiedy do mnie ktoś w gościnę przyjeżdża to nie wyobrażam sobie, żeby ta osoba za wszystko płaciła. A co dopiero, kiedy ten ktoś jest ze mną w związku! Masakra. Ja nie mówię, że należy \"żerować\" na chłopaku, bo sama tego nie popieram i nie zamierzam być niczyją utrzymanką, ale cholera, czy on kiedyś wręczy jej rachunek za kwiatki, które jej kupił, żeby oddała?:O No bez przesady..

Gość do autorki................
nie przejmuj się, mnie ostatnio facet ZAPROSIŁ na drinka i nie dość.,że był śmiertelnie nudny to jeszcze za swojego drinka musiałam zapłacić...porażka..

w necie kazdy moze byc kim chce. Tylko wyjatkowo zakompleksieni i niepewni siebie faceci bronia pieniedzy :D Wiesz zdradze ci sekret, nie ma lepszego uczucia niz to ze kobieta kocha ci za to kim jestes a nie za to co mozesz dla niej zrobic. Kazdy z nas ma inne podejscie do tego , kazdy uwaza ze jest szczesliwy z tym, pozostaje wiec zakonczyc rozmowe na tym punkcie i rozejsc sie do domu :)

Gość SSSedzia Dreedddd
do autorki................ A ty byłaś ciekawa ?

Gość donica
ej wiecie o tym ze teraz pojawila sie na ryznku nowa pizama z czujnikami ltore reaguja na skore człowieka to jest temper.i np wyczuwaja kiedy porzebny jest dotyk skorze wowczas wytwarzaja mikroczasteczki delikatnie uwalniajace sie z czxujniczkow symulujac laskotanie i dotyk

Gość skąpcem
a, moze cie sprawdzal czy czasem nie jestes z nim dla kasy ..... w koncu polska to kraj ludzi nie bardzo zamaznych , moze mial zle doswiadczenia...

Gość dyskusji Czy on jest skąpce
podnosze