Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppies

prosze przetlumaczcie mi to

Polecane posty

Gość pppppies

BUDDY 4 year old neutered golden Cocker Spaniel. Buddy was reclaimed back from his fosterers because they let him get obese. He weighed in at 28 kilos 6 months ago, one third over his recommended body weight. 8th April UPDATE.....Buddy now weights a lean mean 18.5 kilos, just goes to show what a bit of care does for a dog!!! No kids or cats 0871 434 4486.

Gość tickack
moze pora nauczyc sie troche jezyka zanim sie wyjedzie he ? albo korzystac ze slownikow ludzie nie badzcie tacy leniwi !!

Gość pppppies
dziękuje ci bardzo ...i caluski dla ciebie :)

Gość kostylion
Odsyłam na www.ang.pl -forum wydziału anglistyki. Szybkie logowanie i możesz założyć wątek w dziale NAUKA.TAm CI pomogą, choć mile widziany wkład własny. Nie tłumaczę ponieważ musiałabym sama posiedzieć w translatorze. Słabizna ze mnie:)

Gość o piesku
po przetlumaczeniu i przelozeniu na chlopski rozum: Pies zostal "zareklamowany" przez opiekunow - a to dlatego ze byl otyly - pozwolili mu przytyc- w znaczeniu - bardzo przytyc, przytyl do 28 kg, o 1/3 ponad zalecana dla niego wage. 8ego kwietnia - wazy teraz 18.5 kg, co pokazuje ile moze zrobic odrobina opieki nad nim!

Gość kostylion
Odsyłam na www.ang.pl -forum wydziału anglistyki. Szybkie logowanie i możesz założyć wątek w dziale NAUKA.TAm CI pomogą, choć mile widziany wkład własny. Nie tłumaczę -słabizna ze mnie:)

Gość a ja uwazam ze..
to tak.. 4 letni cocker, zostal odebrany poprzedniej "rodzinie zastepczej", poniewaz dopuscili do jego otylosci.Wazyl 28 kilo 6 mcy temu, 1/3 jego prawidlowej wagi.

Gość hehehe raczej jednak to pierws
ze tlumaczenie jest wlasciwe, bo pies wazyl o 1/3 swej masy za duzo!!!