Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 ale sie boje ciebie cioeczko kloto ciekawe ile razy placzesz w nocy przez szefa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 no nie wiem, z tym dotykaniem mi sie podoba, ale zeby nie bylo sladow. wiesz jak to jest z ta namietnoscia:P jeszcze zobaczymy, bo moze nie zasluzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 ja uwielbiam maltretowac mojego misa natopie swiec i odrazu mu woskowanko robie na calym cialku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam czasami ochotę Napisano Czerwiec 5, 2007 wpieprzyc mojemu facetoi:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 e tam po co tak nerwowo niech ta atrapa mezczyzny sobie poczyta ze czasy maltretowania biedaczek mamy za soba juz dawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 mowie wam dziewuchy walcie zawsze kiedy macie ochote poco gromadzic agresje w sobie lepiej ja wyrzucuc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 ojoj jakie bzidkie slowa mowi ciotaaaa idz sie podupcz ze swoim kolegom i spadówa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 ojoj to okropne ze matka i to wlasna ciebie maltretowala wspolczujemy i zapraszamy do rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 bieduniu czemu takie brzydkie slowa uzywasz chlopak ci nie dal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 ....uwielbiam to forum..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 jego fenomene jest wlasnie to bogactwo roznorodnych opinii i mysli kochanych kafeteriuszy. a powinnam sie teraz uczyc:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 buziaczki kotuniu mam nadzieje ze wyjdziesz z tego papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 do kogo mowilac, donico::D do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 och nie zegnam sie z moim kolegom ktory zachorowal mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 ja tez niedawno odrylam swoj homoseksualizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez serka Napisano Czerwiec 5, 2007 i po co takie glupoty piszecie to forum jest glupie a ty po co wchodzisz na damskie podawedki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez serka Napisano Czerwiec 5, 2007 jestem po duzej dawde fekalianej nie ma to jak maska z blota a ze kobieta moze byc homo niewaidomo moze byc jedynie les bi friend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość korelia Napisano Czerwiec 5, 2007 :) :) :) normalnie mi sie humor poprawil jak was czytam :) a takui mialam kiepski dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość korelia Napisano Czerwiec 5, 2007 brawo dla donicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donica Napisano Czerwiec 5, 2007 dzieki bardzo trzeba tepic prostaczkow i meskie zawyzone nosy ku gorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stacja łaka barany wysiadać Napisano Czerwiec 6, 2007 czas zacząć nowy dzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach