Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peps

krótki napletek

Polecane posty

Gość peps

Mam od urodzenia (nie bylem obrzezany) krotki napletek. Zakrywa tylko korone zoledzi, a najczesciej zsuwa sie sam poza nia. Troche mnie to krepuje. Boje sie jak beda to odbierac dziewczyny. Napiszcie prosze czy widzialyscie juz takiego i jak wam sie podoba.

Gość peps
Dodam, że mam też zewnętrzny odbyt. Czy spotkałyście się z czymś takim? I jak wam się coś takiego podoba?

Gość mamy lasery czołgi i katapulty
uwielbiam te krótkie i spontaniczne podszywy :D

Gość peps
Co prawda moim partnerom seksualnym to nie przeszkadza, ale nie wiem, jak zareagują kobiety. Dlatego pytam :)

Gość peps
Peps "2" nie wyglupiaj sie, bo to realny problem. Ponawiam pytanie do rozsadnych

Gość peps
Jestem rozsądny i zapobiegliwy dlatego zawsze uprawiam seks w dwóch prezerwatywach i z przedstawicielem tej samej płci :classic_cool:

Gość sfsd
To moze sie obrzezaj, wtedy bedziesz mial problem z glowy?

Gość kamilka23
Nie przejmuj się tym, uwierz nie są ważne takie rzeczy. Mnie by to w moim mężczyznie nie przeszkadzało. Kobieta warta uwagi nie zwraca uwagi na takie szczegoły a na coś bardziej waznego:)

Gość takie są skutki spotkań z rebe
za młodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość fefka
To jest normalne - może występuje rzadziej, ale nie jest to nic niezwyklego.

Gość alik17
Jan mam podobny problem jak Peps. Napletek nie zakrywa mi żołędzi, lecz jest zsunięty poniżej. Nie byłem obrzezany, tak mam od urodzenia. jest to dla mnie bardzo krępujące np. na basenie. Może niesłusznie? Zastanawiam się czy nie poddać się zabiegowi obrzezania. Czy ktoś , zwłaszcza któraś, mógłby mi cos poradzić?

Gość zen1979
NIepotrzebnie sie martwiecie chłopaki. Obrzezajcie się, a dopiero poczujecie co to prawdziwa zabawa i prwdziwe odczucia. MIalam facetów z napletkami i bez. Mówie Wam - bez jest super extra. Do dzieła!!!!!

Gość alik17
dzieki zen ale troche sie boje zdecydowac, bo nie wiem czy bede sie podobal dziewczynom, czy moze tak jest lepiej. Trovche wyglada jakby juz byl obrzezany, a jest taka korzysc ze mozna zrobic sobie dobrze, a jak bedzie potem?

Gość zen1979
jeszcze lepiej :D Nie martw się, doznania się zwiększają. Prawde mowiac mi tez bylo wygodniej, ja taki kawelek skory nie przesuwa sie w te i we wte. Jest wporzo

Gość ale wy niepoważni
jeżeli macie ochote na spotkania z głupimi lafiryndami, to może i coś miały do powiedzenia..nie wiem, że niby śmiesznie to wygląda. ale czy wam oto chodzi? kobiety nie zakochują się napletkach tylko w facecim ogóle.. gdyby mój facet miał takiego nie miałabym nic przeciwko. nawet gdyby tej skóry miał tyle ze sięgała by kolan, to nie przestałabym go kochać...i nie wchodzcie na to durne forum, bo ludzie przez nie dostają kosmicznych kompleksów!!!!!!!!!!!!!

Gość pupu
Dopoki dziewczyna sie nie posika ze smiechu, to nie ma problemu.

Gość Marko28
Problem w tym ze kazdy chce sie podobac, a przynajmniej byc akceptowany. dziewczyny takze porownuja wielkosc i ksztalt biustu, choc chlopak jak kocha to nie jest dla niego az takie wazne. U nas napletek warunkuje ksztalt i wyglad penisa. Chcemy wiedziec co sie dziwczynom podoba, bo to daje wieksza pewnosc siebie. Ja takze mam taki opisywany przez chlopakow wyzej napletek i poniewaz u kolegow nie widzialem podobnego, wiec wydawalo mi sie ze jestem jakis inny-gorszy. Teraz juz wiem, ze to normalna odmiana, ale co sie nacierpialem to moje, a i kontakt z dziwczynami mialem utrudniony. Dlatego mimo, ze kladziecie dziewczyny i slusznie nacisk na uczucie, podzielcie sie z pytajacymi swoimi uwagami np. tak milymi jak Fefka, ze to normalne. A jesli wam sie nie podoba to tez napiszcie. Warto wiedziec.

Gość panowie zrozumcie
kobiety jeżeli dażą faceta jakimś uczuciem to jaki niebyłby ten napletek, będzie się on podobał! no, chyba że macie problem tego typu, że lubicie zaczepiać maniury w przysklepowych bramach... takie to mogą się pośmiać gdy widzą członka "mało książkowego". ale czy wówczas jest dla was ważne co powie taka? każdy z nas jest inny, jeden ma mniejsze jądra inny większe, jedna małe piersi, druga za duże, a jeszcze inna niesymetryczne. ale to normalne. i po co pytacie na forum, wiadomo ze jedna powie że taki napletek jest fuj, a druga że ok. a jaką spotkacie na swijej drodze? niewiadomo. więc jak spotkacie to sprawa się zweryfikuje, a ja jestem pewna, że pozytywnie!

Gość realnie i rozsadnie
moze miales chlopie bedac niemowleciem koszmarna stulejkie i lekarz ci uratowal siusiaka, tak jak dla mnie. Jesli nie paradujesz z kutasem po plazy nudystow, to o co chodzi. Nad morzem martwym nikt by nawet, nie spojrzal chocbys sobie wezel na chuuju zawiazal.

Gość oup
nie wiem co mam zrobic z tym napletkiem

Gość dzorcz
możesz wygarbować i uszyć sobie kurtke skórzaną :classic_cool: