Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaa28

skąd ten mlekotok??? no skąd?

Polecane posty

Gość załamanaaaaaa28

2 lata temu pani ginekolog zauwazyla, ze mam wyciek z brodawki. dala skierowanie na badanie prl. wyszla duzo za duza. jak u kobiet w ktoryms tam trymestrze ciazy! dala leki i przeszlo. wyniki byly w normie. ale wyciek nadal. choc nie codzien ale byl pomimo prawidlowego wyniku. teraz zaczelam brac agufem. koncze pierwsze opakowanie a wyciek jest wiekszy niz byl! dlaczego? co to moze oznaczac? ide do lekarza znow i na badania ale chcialam wczesniej sie rozeznac co moze byc tego przyczyna. w ciazy na 200% nie jestem!

Gość Marta1983
przyczyna nieznana..:( hmmmoże tabletki już nie działają? organizm się po jakimś czasie przyzwyczaja.. idz do lekarza jak najszybciej.

załamana28- ja też miałam mlekotok ale okazło sie że mam gigantyczą PRL...po zażywaniu już od 11 m-cy bromku PRL nie spadła do normy (ale się obnizyła) no i wycieku nie mam..dziwne to ale tak jest.. nie wiem jak długo nie bierzesz już bromku..może za szybko lekarz kazał Ci go odstawić!?...cieżko powiedzieć ..na pewno kontrolne bad. PRL i dalsze branie leku będzie wskazane..a przyczyna?...z tym jest najwięcej problemów..ale lekarz powinien coś zaradzić...grunt to pozytywne myslenie :) ja też brałam Agufem (od niego zaczynałam) i na mnie nie działał 3m-ce straty -w sumie już ponad rok się z PRL zmagam ale tak jak pisałam na bromku 11 m-cy

Gość qwertyui
jak wyglada taki wyciek?? bo ja mam taki bialy nalot na brodawce, zaden plyn raczej cos gestego. w sumie zawsze takie cos mialam