Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 25

jeszcze nie bylam u ginekologa

Polecane posty

Gość jolka 25

mam 25 lat a ginekologa omijam jak wroga

Gość ja pierwszy raz poszlam
jak mialam 25

Gość jolka 25
ja niemam potrzeby....... bo wlasciwie poco????????

Gość jolka 25
tabletek nie potrzebuje........bo moj facet to bystry w te klocki i zawsze w czas wyciagnie to poco mam isc ?????????

Gość Marta1983
idź do ginekologa on nie gryzie. W twoim wieku powinnaś dbać o siebie o cytologie sprawdzić czy nie masz najróżniejszych chorób. Nie możesz mówić że nie masz po co. Zawsze jest po co choćby dla samej siebie żebyś wiedziała że jesteś zdrowa. Wiesz ile kobiet umiera na raka szyjki macicy ponieważ tak jak ty omijają ginekologa?? Bardzo wiele..

Gość Marta1983
przed wytryskiem masz płyn ejakulat się nazywa w nim są plemniki więc mało bystry jest bo widać że chce dzidzie mieć a stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcyjną.

Gość jolka 25
.......czasem nie tylko jajniki bola ale bez ginekologa tez zyc mozna....... wstydze sie i tyle

Gość pewnie jest bezpłodna
jak tyle czasu nie wpadli.. dlatego nie chce isc.. ciemnota i tyle, swiadomy człowiek dba o siebie

Gość jolka 25
on niechce miec dzieci a jak mu mowie ze musze isc do ginekologa to on na to:niech ci tylko tabletek nie przepisuja bo przytyjesz

Gość to prowokacja na pewno
nie wierzę że można być świadomie tak głupim :O

Gość Marta1983
no tak powinno się dbać ale to nie powód do wyzywania się. Nie ma się czego wstydzić na prawdę. No i jak poprzedniczka napisała możesz mieć problemy z płodnością ponieważ w taki sposób się w ciąże zachodzi.. Ja tak samo robiłam z partnerem teraz się dowiedziałam że mam z tym problem trochę późno ale trzeba leczyć..

Gość jolka 25
moze i ciemnota .............a z bez plodnosci bym sieszyla bo nawet nie mysle o dzieciach

Gość Marta1983
nie każde tabletki powodują tycie. Zresztą nie kocha ciebie naturalna? Jak przytyjesz to cię zostawi? Ile ma lat twój partner?

Gość jolka 25
niepodszywajcie sie!!!!!!!!!!!1

Gość Marta1983
jakto nie podszywać??

Gość jolka 25
to o tabletce nie pisalam ja!!!!!!!!!!! ale przestraszylas mnie ta ciaza serio piszesz o tym ze przed wytryskiem ........................

Gość nie ale biore wolne
a ja mam 27 i tez niebyłam

Gość hhgfffyydddd
i ja 25 letnia i jeczsze nie wiem co to ginekolog

Gość jolka 25
do psychiatry tez nie chodze, a powinnam :o

Gość jolka 25
poza tym mieszkam na wsi, i dlatego sie wstydze. Nie ma u nas za duzo ginekologow, sa dwa, jeden to moj wujek, a drugi to brat stryjeczny mojego chlopaka. No i jak tu isc??

Gość Marta1983
jechać do miasta. A jeżeli chodzi o ejakulat to tak. W pierwszej fazie wytrysku jest najwięcej plemników zdolnych do zapłodnienia również w ejakulacie..

Gość stara krowa
moim zdaniem to podpucha wiem, ze są osoby, co jeszcze nie były w tym wieku u ginekologa, ale na pewno by nie wymyslały , że "a po co mi to"

Gość taka sobie jedna z tłumu
Podpucha czy nie ale do lekarza chodzic trzeba.Czasem nawet nie wiesz że cos Ci dolega ,ja też byłam taka głupia urodziłam dziecko i potem 6 lat nie byłam bo nic mnie nie bolało.Od listonosza dostałam wezwanie na bezpłatne badanie cytologiczne,poszłam od niechcenia przy okazji doktor mnie zbadal ,okazało sieże lewy jajnik jest powiększony dostałam skierowanie na usg ,wyszła 6 cm torbiel na którą nie dzialaly żadne leki , wkoncu mnie operowali wynik histopatologiczny wykazał endometrioze (bardzo poważna choroba ) od tamtego czasu minęło 2 lata leczę sie cały czas wizyty mam co 2-3 miesiące.Tak więc nie ważne czy ten temat to podpucha czy nie - DO LEKARZA CHODZIC TRZEBA.

jesli mowa o lekarzu, ja bylam dwa razy. Pierwszy raz u kobiety wiec sie nie bałam ale ostatnio poszłam do faceta po podobno niby są lepsi, delikatniejsi itp. W związku z tym mam takie pytanie, nie uważacie jak siadacie na fotelu i rozchylacie nogi ze wygladacie inaczej niż inne kobiety? Ja mam takie dziwne i bardzo blokujące mnie uczucie. To normalne?

Gość ryśka n.
Ja nigdy u baby ginekologa nie byłam, bo wyobrazenie było zbyt nieprzyjemne. Od początku chodziłam do faceta. Mnie sie wydaje, że wyglądam na dole całkiem standardowo. Ginekolog na pewno juz widział takie kwiatki, że już nic go nie zdziwi - wiec czego by się miał rajcować jedną z wielu cipek

Gość odważna84
A ja właśnie jutro jadę. Nie powiem stres jest, bo to pierwszy raz. Może bym się nie odważyła, ale wybieram się w długą podróż, a termin miesiączki pokrywa mi się z wyjazdem. Chcę jakieś tabletki albo zastrzyk, bo słyszałam, że można opóźnić lub zahamować miesiączkę. Denerwuję się, bo jeszcze nie byłam, lekarzem jest kobieta i wierzę, że będzie delikatna. Na pewno bardziej stresowałabym się przy wizycie u mężczyzny.

Gość mkeddgr2
Ja wybieram sie poraz pierwszy do gina i mam pytanie w związku z tym:jak to jest z waszym owlosieniem łonowym, bo ja mam tylko paseczek i reszta jest cala wygolona,nie wiem czy nie powinnam zapuścić sobie wlosków na moich wargach... przed wizytą....czy też moge iść tak wygolona.....prosze odpiszcie...

Gość dfhjhghdjm
lekarzowi to wszystko jedno , czy bedziesz całkiem zarośnieta, czy całkiem wygolona, czy cos pomiedzy

Gość głupio się spytam
Ja byłam kiedyś u takiego jednego ginekologa który chciał mi koniecznie przepisać tabletki antykoncepcyjne :( . Ja mu ciągle powtarzałam że ich nie potrzebuję, a on ciągle, że a to bardziej skuteczny środek przeciwko zajściu w ciążę (stosuję metody naturalne) a to przeciw bolesnym miesiączkom (jakoś sobie z tym radzę bez pigułek), a to na poprawę cery itp. Ciekawa jestem czy oni (lekarze) mają jakieś profity za wciskanie pacjentom tych medykamentów ?