Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla ale bardzo dobra

KTÓA Z WAS NIE BYLA NIGDY U GINEKOLOGA JESZCZE????

Polecane posty

Gość zwykla ale bardzo dobra

Gość farrelka
ja, mam 23 lata i nie zamierzam wymyslac sobie problemow, aby moc powiedziec, ze bylam u ginekologa.

Gość SAMOTNA Z WYBORU
JA NIE BYLAM A MAM 28 LAT:(BOJE SIE :(

Gość i/umyj
19 lat nie bylam jeszcze

Gość Oona
Ja mam 19 i myślałam że jestem ostatnią której tam nigdy nie widzieli;) też się boje:O

Gość CO ZA WIEŚ
POGLĄDY Z RODEM XVII WIEKU

Gość CO ZA WIEŚ
DO FARREALKI OCZYWIŚCIE...

Gość SAMOTNA Z WYBORU
ja nie bylam i ie wiem co dalej ..jestem dziewicą i to wiadome w mym stanie więć troche sie boje isc do niego:( jestem siostra zakonną .

Gość Pixie
Moja kuzynka ma 38 lat i była u ginekolada TYLKO RAZ w zyciu!!! Kiedy??? Jak sie jej synowie (bliźniaki) urodzili!!! I nie bynajmniej pojechała rodzić. Urodziła w domu z jakąś znachorką. Poszła tylko później do szpitala, żeby dzieci zbadali to jej lekarz jazdę zrobił i nie chciał badań zadnych przeprowadzić bo jakby cos był z dziećmi nie tak to później móglby mieć problemy itp. No i musiala dac sie zbadac bo lekarz powiedział, że jak nie sprawdzi, że naprawdę rodziła to zabiorą jej dzieci bo nie maja dowodu, że to na prawdę jej... Oczywiscie przez cała ciażę też nie chodziła do lakarza... I niby mądra kobieta... Pani magister z dużego miasta. No ale wierzy w dzine rzeczy... wróżki, ufo, reinkarnacje, podwodne cywilizacje itp. No i jej wróżka powiedziała, że MUSI rodzć sama... więc tylko jaką staruche-czaronice z jakiegos Buraczewa Dolnego przyciagnęła, niby akuszerkę co tanczyła wokół nij i jakies zaklecia spiewała!!! Świrów na świecie nie brakuje!!!

Gość jeszcze nie bylam
Ja mam 22 lata, nie byłam u ginekologa, bo nie miałam po co iść. U laryngologa, dietetyka, neurologa też nie byłam, bo nie miałam po co.

Gość Pixie
Słowo. Ona psychiczna jest. Teraz jej synowe maja po 9 lat. I mieszkaja w Marakeszu z jakąś jej przyjacióką. Bo Ona chciała, żeby chłopcy troche świata poznali. :O A Ona zajmuje sie uuzdrawianiem telepatycznym. Przez telefon... :O Dodam, ze faceta nie ma bo nie chciał mieć... Wybrała sobie kantydata na ojca dziecka, uwiodła, zaszła w ciażę (umyslnie)...rozbiła mu rodznę bo miał juz zonę i 3 synów... zażadała alimentów... a później pozbawiła go wszelkich praw rodzicielskich bo jej jakis Madam Carmen powiedziała, ze jej dzieci zabierze!!! Straszna kobieta!!!

Gość Pixie
A to, że moja kuzynka to znaczy, że normalna? Dla mnie to nie jest normalne zachowanie i nie boje sie tego powiedzieć. Owszem wiem, żebyła raz u ginekologa bo mówiła o tym mojej mamie. Powiedziała, ze to najgorsze przezycie jej zyciu i nigdy sie nie powtórzy. Dziwny z niej człowiek i tyle. Ja ja znam od zawsze wiec mnie już takie historie nie dziwią bo sie ich wiele w jej wykonaniu naogladałam.

Gość i/umyj
ja wlasnie nie wiem, czy powinnam isc na jakies rutynowe badanie w tym wieku(19 lat)?jestem dziewica i nasluchalam sie jak badaja dziewice..moja kolezanke to nawet, ze tak powiem rozdziewiczyli metalem;| dziewczyny jak to jest?niby wszystko jest okej, ale sa przeciez choroby bezobjawowe..

Gość lazjaaa
mej kolezance najlepszej ginekolog facet powiedzial zeby sie ogolila bo nieestetycznie jej wystają wlosy z pipki. szok.jaki palant i zbok..:(jak sie okazalo zamiast wkladac jej palec w dziure to masowal jej łechtaczke matol..niby zeby sprawdzic czy ma czucie w niej ..tak to powiedzial ..czy tak robi kazdy gin?sama nie wiem

Gość eeeee tammm
mi tez gin teksty takie wsadzal ze az rumience dostalam....

Gość zabawne bomam brata gina
i jak przyjezdza na imieniny to dziadek sie pyta go jak se wypiją :"ty adam..nie wygrzebales jakiego prawdziwka z dupy babie"? moj dziadek jest grzybiarzem :) i wtedy brat nawalony nawija jakie to zaniedbane baby przychiodzą do niego i jak im ze stóp smierdzi strasznie i z tylków./.smiechu co nie miara mamy w rodzince:)

Gość zabawne bomam brata gina
dlatego janie bylam chocmam juz 18 lat ale sienie zdecyduje chyba po ty mco słysze od brata nieraz:( moja kumpelka też byla to ją ochrzanił ze zle sobie myje swoją cipke bo widać ze ma upławy białe i nie zgarniete z niej porządnie..no ale mial racje chyba bo do czystych ona nie nalezy:(:( nie wiem jak ona sie nie wstyczi przyznac nawet do nas w szkole do czegos takiego;to świadczy o niej anie o lekarzu:(

Gość i/umyj
no to fajowo;| ale czekam nadal na odp. na moje pytanie zadane wyzej, jakas madra babka sie wypowie?

Gość Draakar
Nie ma to jak miła pogawędka przy stole w rodzinnym gronie. :O Obrzydliwa anegdota. Obrzydliwa rodzinka. Obrzydliwy brat co wklada paluchy w cuchnące tyłki. Fuj!

Gość ja ksiedza mam i co
a ty myslisz ze co ? ja mam księdza w rodzinie i też jak sobie wypije na imieninach to gada jakie mlode laski przychodzą do spowiedzi i jakie grzechy mają !!!!!!!!!!!!!szok.wódka ciagnie za język każdego!!!!!!!

Gość Draakar
i/umyj Ja poszłam pierwszy raz w twoim wieku. Po pigułki antykoncepcyjne. No i na dzień dobry dostalam skierowanie do szpitala na usuwanie nadżerki bo podobno była już w bardzo posunietym staduim. Oczywiscie nie mialam o tym zielonego pojecia. Nic mnie nie bolało ani nie mialam żadnych objawów. Nie chcę Cie straszyc ale czasem lepiej jest chuchać na zimne.

Gość wiem jak to jest niestety
buhahaahah JESTEM W SZOKUI!!! PRZECZYTAŁAM TO O DZIADKU GRZYBIARZU I WAM COS OPOWIEM:):):):)?:) MOJA PRZYJACIÓLKA MA TATE LEKARZA POLOZNIKA I TEZ JAK SIE ZEJDĄ NA WSI TAM W DOMU PRZY WINIE TO OPOWIADA NIERAZ O BABACH I ICH DUPSKACH TAKIE RZECZY ,ŻE AŻ MNIE RZYGA PRZY JEDZENIU PRAWIE............ OSTATNIO MÓWIL JAK TO JEDNA STUDENTKA RODZIŁĄ ZADBANA CHOLERNIE I NAGLE PATRZY A ONA NA WARGACH SROMOWYCH MA COS NIESAMOWITEGO I TO W CIĄZY ..A WSZYSCY SIE PYTAJA U NAS W RODZINIE CO ONA TAM MIALA A ON NAGLE WYBUCHA :"MIAŁA GRZYBA KURNA" I HAHAHAHA ŻALOSNE:(

Gość wiem jak to jest niestety
draakar a powiedz czy zanim wykryto nadżerke ty juz wspolżyłas?

Gość Draakar
Nie w tym rzecz. Ja jestem lekarzem i ostatnio wyprosiłam z gabinetu kobietę bo tak śmierdziała, że mnie na rzygi ciągało. Stanik fabrycznie białego koloru miała czarny a brud dołownie się z niej złuszczał płatami. Odór była tak niesamowity, że w oczy szczypało. I uprzejmie jej powiedziałam, ze jak sie umyje i przygotuje do wizyty to może wrócić. W takim stanie jej nie zbadam. Ja to uważam za tragedię ludzką a nie powód do niemacznych żartów prz wódeczce.

Gość Draakar
Nie. Jeszcze nie. Własnie planowałam rozpocząć współzycie i chciałam zrobic to z głową wiec najpierw skierowałm sie do lekarza po srodki antykoncepcyjne. Byłam pewna, że bedzie badał przez odbyt bo tak słyszałam ale zbadał mnie normalnie i wykrył zaawansowana nadżerkę i 2 małe polipy, które choć okazały sie niegroźne także miałam usuwane. No i musialam jeszcze poczekać z rozpoczeciem współzycia bo najpierw zabiegi a później okres rekonwalescencji... :D A skutkiem tego, że miałam tak dużą nadżerke a co za tym idzie rozległą wypalankę to nie mogłam później urodzić naturalnie.

Gość łomajgata
drakar a mialas okresy normalne czy ciezkie??

Gość Draakar
Normane. Średnio obfite. Bezbolesne. W miarę regularne. Za to po porodzie pierwsze 3 dni okresu to dni wyjete z życiorysu. Bez tabletek przeciwbólowych sie nie obejdzie.

Gość dakarrr
jestes ginekologiem dakar?

Gość i/umyj
dziewczyny chodzicie prywatnie czy na NFZ? bo ja kude mam beznadzijnego ginekologa w przychodni a innych jakos nie mam poleconych