Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loza

JAKA TEMP. JEST KIEDY SIE JEST W CIĄŻY??

Polecane posty

Zastanawiam sie jaka temperatura jest kiedy jest sie w ciązy ??? prosze o pomoc.

bo ja mam juz od paru dni gdzies tak ok 36.9 - 37.1

Rozumiem, ze mierzylas ta temperature w godzinach rannych przed wstaniem z lozka?

Gość Mańka150
Wzrost temperatury pojawia sie na nastepny dzien po owulacji i utrzymuje sie do @ ciaze mozna podejrzewac jezeli ta temperatura utrzymuje sie po spodziewanej @ ktora swoja droga nie przychodzi (przewaznie)

własnie okres spuznia mi sie juz 2 dzien choc nieraz jest nieregularny ale ostatnio był nawet regularny

temperatura na poczatku ciazy jest podwyzszona, tzn. skok temperatury jest w momencie owulacji i jezeli trwa dluzej niz 14 dni to mozna snuc podejrzenia ze jest sie w ciazy, ale szczerze trzeba by bylo obserwowac temperature przez caly cykl a nie tylko jak sie okres spoznia, bo to moze nie byc wiarygodne, w tym momencie temperatura podwyszona to pojecie wzgledne, bo u jednych to moze byc na poziomie 37,2-37,4(jak u mnie), a u niektorych moze byc 36,8-36,9(jak przed owulacja bylo 36,2-36,3)

Gość Salomonka
jezeli taka tempo utrzymuje sie juz 18 dni to mozna mowic o ciazy mi po 16-tu zazwyczaj spadla a mialam zawsze 37,0 - rowno w ciazy 37,3

moja temperatura to 36,9-37,2 zaczęłam mierzy od dnia spodziewanej miesiączki przez tydzień. okres nie nadchodził więc poszłam do lekarza. teraz akurat jestem w 7 tygodniu :-)