Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmir

moj chłopak codziennie sprawdza mi komorke

Polecane posty

wole nie myslec co sie stanie jesli np. dostaniesz przez pomylke jakiegos esemesa nie do ciebie.....do dopiero twoj bedzie \"czuly, porzadny, inteligentny...\"uwierz mi mozna miec porzadnego, inteligentnego i czulego ale bez takich zazdrosnych jazd...moj m itez w komorce nie grzebie ani ja jemu.zwiazek powinien opierac sie na zaufaniu a nie na chorobliwej zazdrosci...

Gość fido
chorobliwie zazdrośni bywają też tacy co sami mają coś na sumieniu. nie pomyślałaś o tym? Też mu sprawdzaj.

Gość o jezu *
kaszmir - przestraszyłaś się naszych prognoz ?

miałam takiego. Potem sie tak rozbestwił , ze jak mu zabraniałam sprawdzac mój telefon to nawet jak spałam a tel leżał obok mnie, to gnój mi czytał smsy mimo , ze byłam obok. Spoko , spoko, ...po kilku miesiącach zaczął machac mi nozem przed oczami..... Super było....zmykałam gdzie pieprz rosnie.....jak facet jest wariatem to niech sobie sam z tym radzi. Autorce zycze spotkania normalnego faceta na swojej drodze zycia. Buziak

Gość baja gaga
"ja grzebie w jego, on grzebie w mojej. nie mamy nic do ukrycia. Moze wkurzalabym sie jakbym byla siksa, a facet z ktorym jestem moglby byc potencjalnie wymieniony od reki na lepszy model, ale nasz zwiazek ma pewien staż i tak jakby jego komorka to moja komorka i na odwrot." Mam tak samo. Często dzwonimy z komórki partnera. Dla mnie jest śmieszne takie coś, ze to jest moja komórka i nikt nie ma prawa tam zajrzeć. Nikt obcy- owszem. Ale najukochańsza osoba? A co w tym złego, skoro nie mamy nic na sumieniu? Dla mnie to nie problem. To co, jak będziecie małzeństwem, to też nie dacie dotknąć swojej komórki, czy torebki? Bez sensu!

czasami bym chciała aby mój facet sprawdzał mi komórke, czy chociaz sie zapytał kto dzwonił, czy od kogo przyszedł sms, przynajmniej bym wiedziała ze go obchodze i ze mu na mnie zalezy, uwierz mi jakby Cie olewał i o nic by nie pytał dotknęlo by Cię to.

Gość ziajka
tylko uwazaj, bo jak sie go pozbedziesz z zycia to potem moze byc tak,ze bedziesz przez jakis czas przyciagac psychopatów :o🖐️ ja tak mialam

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość ase45 tyu89
"Mam tak samo. Często dzwonimy z komórki partnera. Dla mnie jest śmieszne takie coś, ze to jest moja komórka i nikt nie ma prawa tam zajrzeć. Nikt obcy- owszem. Ale najukochańsza osoba? A co w tym złego, skoro nie mamy nic na sumieniu? Dla mnie to nie problem. " Dla mnie problem. To nie jest kwestia sumienia i winy. Miewam jakieś swoje przemyślenia, śmiesznostki, które zapisuję. Również w komórce. Nie lubię, nie chcę, żeby nawet najbliższa osoba miała wgląd to. Poza tym nie uważam abym musiał wszystko wiedzieć (pomijam tu oczywiście, zdrady i złą wolę) o najbliższej osobie.

Gość emphetepe
a ja na pozcatku uafłam, nie sparwdzałam, nieintersowało mnie wogole z kim gada, od kogo smsy przychodza bo ufaamz ze porpostu jest wobec mnie fair... ale pewnego dnia sprawdziałam jego kom..i okazłao sie ze umowił sie z kolezanka na rowery..oczywiscie kilka dni wczesniej moiwlam mu by tego nie robił, gdy napomknał o tym pomysle.... od tej pory przestzałam mu ufac..i co jakis zcas sprawdzałam kom...ale zaczał kasowac połaczenia i smsy...ale wyszło potem na ajw ze smsował jeszcze z jakimis 2 laskami ktore sie do niego podczepiły... gdyby nie to ze sparwdziłam wtedy ta kom to cały zcas by przede mna taił takie 'znajomosci'

Gość KAŻDY MA TO NA CO SIĘ GODZI