Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsrg

pomocy kiedy mam sie udac do urzedu pracy

Polecane posty

Gość dfdsrg
a wiec 20 czerwca koncze studium no a od pazdziernika chce isc na studia kiedy mam sie udac do urzedu pracy dzieki

Gość pf
a po co tam chcesz iść? :D

Gość dfdsrg
no chyba trzeba sie zarejestrowac nie?? ubezpieczenie mam jeszcze ze szkoly do wrzesnia moze oni mi cos znajda bo mam juz dosc szukania :(

Gość pf
oj na urząd pracy w tych sprawach nie licz :D i wcale nie musisz sie tam rejestrować nie ma takiego obowiązku :P w sumie to nawet jak jesteś na studium mogłas sie już zarejestrować..

Gość dfdsrg
tak?? bo kolezanka byla bezrobotna, nie uczyla sie i musiala sie zarejestrowacbo o jakies ubezpieczenie chodzilo za bardzo sie na tym nie znam wieccpytam dzieki

Gość dfdsrg
??

Gość dfdsrg
to jak to w koncu jest??

Gość dfdsrg
haloo

Gość pf
nie wiem jak to jest z tym ubezpieczeniem dokładnie ale jak ja sie rejestrowałam to pytali sie mnie czy rodzice pracują i czy jestem ubezpieczona przy matce, a że jestem tak też wpisali

Gość dfdsrg
rozumiem to mowisz ze nie ma zsans na prace z urzedu :( boze to gdzie mam ja znalezc??

Gość powiem
wejdz na net i sprawdz !

Gość tamarka mi
poki sie uczysz nie ma sensu sie rejstrowac chyba ze zarejstrujesz sie wtedy bedziesz absolwentka i moze jakis staz dostaniesz :) Rejestracja bezrobotnym jest potrzebana do ubezpieczenia a ty jak bedziesz studiowac to bedziesz i tak ubezpieczona. Jezeli chcesz sie zarejstrowac w up. to pojdz od razu jak dostaniesz swiadectwo :)

Gość pf
raczej nie radze liczyć na urząd, oni najlepsze oferty zostawiają dla swoich rodzinek i ich w ogóle nie wywieszają a dla reszty zostają same ochłapy :o u mnie np tylko na staże czasami kierują ale też rzadko coś ciekawego, głownie to mówią żeby sobie np. samemu poszukać stażu i sie do nich zgłosić

Gość **** **** ****
do 26 roku zycia o ile nie masz wlasnej rodziny ktorys z rodzcow powinien Cię zgłosić do zusu...ale moim zdaniem aż do września masz ubezpieczenie z racji bycia uczniem, a poxniej bedziesz miala z racji tego że studentem...nie wiem jakie to studia, ale studenci studiów dziennych nie mogą się rejstrowac w up