Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciumolek

Ile trwa Wasz przecietny stosunek???sposoby na jego wydluzenie???

Polecane posty

Gość ciumolek

Jakie macie sposoby na to aby wydluzyc stosunek seksulany?otoz moj partner bardzo szybko dochodzi...czasem tj doslownie 2-3 minutki....to nieco malo?jak to wydluzyc???

Gość 2 godz to norma
:classic_cool: ! :D

Gość ciumolek
i jak to robicie? godzina z gra wstepna?bo mi chodzi konkretnie o stosunek,,,

u nas różnie jak jest facet \"wyposzczony\" to nie może 10 minut wytrzymać :P a tak to długooo potrafi ale np w pozycji od tyłu bardzo trudno jest mu wytrzymać najdłużej wytrzymuje na jeźdźca i na łyżeczki także musicie lepiej pozycje dobierać, poszukaj na necie o takich, które opóźniają wytrysk a jak już jest krytyczny stan to przerwijcie na 5 - 10 minut, niech ochłonie i od nowa ;) to tez pomaga no i przede wszystkim ćwiczenia na silną wolę i maksymalne skupienie ;)

Gość 2 godz to norma
sam stosunek 2 godz :classic_cool: ! :D "i jak to robicie?"------->tajemnica łóżkowa ! :P :D

Gość ciumolek
Pewnie 10 godzin :) hehe... no tak na jezdzca jest dluzej itd. ale chcialabym aby rowniez w pozycji od tylu bylo to mozliwe...

wp pozycji od tyłu to będzie ciężko bo wtedy faceci wszyscy najszybciej dochodzą chyba przez to, że penetracja jest najgłębsza :D i jeszcze się jajkami obija i wogóle :classic_cool: :P

Gość ciumolek
czyli myslisz,ze po prostu trening???

hmmmm no wiesz mój facet juz prawie 6 lat trenuje i w każdej pozycji wytrzymuje baaaaardzo długo, dużo dłużej niż na początku znajomości ale w pozycji od tyłu nic nie pomaga i dochodzi raz, dwa :P :P :D dlatego my zawsze zostawiamy ją na sam koniec tzn jak ja już jestem w pełni zaspokojona :classic_cool:

najlepsze sa szybkie numerki bez zbednych ceregieli, a jak jest czas i ochota to bzykanko z figurami: fig.1 misjonarska fig.2 na jezdzca fig.3 od tylu itd itd itd itd

Gość jhknkkmm
od tylu dochodzimi szybciej nie dlatego ze penetracja jest glebsza ale dlatego ze ptak nie jest wygiety w dol i nie czuc zadnego ucisku, tylko delikatne scainki pochwy :) do tego anatomicznie pochwa tez uklada sie tak jak stojacy ptak, tak wiec nie ma zadnego oporu, czysta przyjemnosc. chodzi o to ze jak ptaka sie odchyla mocno w dol jak stoi to jakby sie troche naprezal i mniej czuc doznania. ja wlasnie dlatego lubie byc "na gorze" wtedy moge dowolnie kontrolowac wlasnie to zgiecie odchylajac sie od laseczki lub pochylajac na nia, jak czuje ze dochodze odchylam sie (nieznacznie) jak chce skonczyc to klade sie na nia. jak do tego dojdzie trening kegla i znajomsc wlasnego ciala to moge dobrze kontrolowac orgazm. ja jak chce to moge skonczyc w kobiecie po 2 minutkach, ale kontroluje siebie ,nie pedze do orgazmu tylko stopniowo :) trwa to zazwyczaj 10minut za 1szym razem i 10-20 za drugim. moj rekord 30minut, ale laska juz wyslchla i trzeba bylo konczyc ;) nie przejmujcie sie jak faceci szybko koncza, z czasem sie wyrobia, trenujcie tylko kegla faceci, nie galopujcie, wolne ruchy na poczatku i przede wszystkim REGULARNY SEKS !! (co 1-2 dni).