Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naughty Girl

Jak to jest ze złożeniem pracy dyplomowej ?

Polecane posty

moze mi ktos dokladnie napisac co robic pokolei ? pisze prace licencjacka, mam miec 3 egzemplarze (1 do dziekanatu, 1 dla promotora, i jeden dla mnie(?)). po wplacie pieniedzy za obrone zanosze jdeden egzemplarz do dziekanatu, tak ? a drugi normalnie daje promotorowi ? no i co z recenzentem? skad on wezmie prace do przeczytania ? troche to zamieszane... bede wdzieczna jesli mi to ktos wyjasni... pozdrawiam

a nie możesz wejść na strone szkoły i przeczytać co i jak masz robić ?? :P u mnie na stronie wszystko krok po kroczku jest opisane :P a o to jak praca trafi do recenzenta to się nie marwt promotor napisze kogo proponuje na recenzenta, odda pracę do dziekanatu a dziekanat do recenzenta

no wlasnie szukalam na stronie uczelni i nie znalazlam, ale moze jeszcze poszukam, a recenzentem juz wiem kto jest... hmm...

U mnie jest tak:) Dwie oprawione prace oddałam promotorowi, z tym że on jedną odda recenzentowi . Trzecia praca zbindowana i drukowana obustronnie trafila do dziekanatu, do archiwum, do niej dolaczona była tez plytka z praca:) Po obronie recenzent oddaje mi prace, wiec jedna ladnie oprawiona zostanie dla mnie na pamiatke:)

podam Ci wyrywkowe informacje ze strony mojej uczelni: \"Indeksy do zaliczenia ostatniego semestru należy składać w Dziekanacie przynajmniej tydzień przed planowanym terminem obrony.\" \"złożyć w dziekanacie oprawione i zatwierdzone przez Promotora 2 egzemplarze pracy dyplomowej oraz egzemplarz archiwalny według wzoru określonego Regulaminem przygotowania i obrony pracy dyplomowej\" \"okazać dowód wpłaty za egzamin dyplomowy oraz 4 podpisane zdjęcia do dyplomu o wymiarach :4,5 x 6,5 cm\" czyli wszystko zanosisz do dziekanatu a potem czekasz na telefon ;)

ja sama musiałam zawozic do recenzenta(ten egzemplarz który jest dla ciebie) a trzeci miałam do biblioteki każda uczelnia ma inne wymagania,zapytaj w dziekanacie albo poszukaj na stronie uczelni

a co do recenzenta to ja tez wiem kto nim będzie ale jednak formułkę promotor napisać musi na pierwszej stronie tzn że na recenzenta proponuje xxxxxx

Gość gość
7uY7nzSkHQJwDxWtHOYksW7q