Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DianaH.

Mam doła - nie moge pic kawy

Polecane posty

Gość DianaH.

Od jakiegos czasu nie moge pic kawy, normalnie szlag mnie trafia. Wypije kilka lyczkow doslownie i biegne juz do wc, odrazu musze sie zalatwic... Kiedys tak nie mialam, stres spowodaowal, ze zaczelam miec biegunki. Kiedy juz sie z tego wyleczylam niestety z kawa zostal. Jestem zalamana, nie daje rady w pracy bez kawy zyc i funkcjonowac:( Czy ktos tak mial?

Gość milka30
moj maz wie ze przed wyjsciem do pracy nie moze pic kawy bo......spoznienie ma wtedy murowane:P

Gość DianaH.
Jaaaa czemu tak jest...:o

Gość DianaH.
Pomocyyy!!!!! wlasnie zrobilam wielka zieloną kupe po ostatniej kawie :o

Gość DianaH.
he he o widze, ze wiesz, ze sa zielone kupy, co robisz takie?:P

Gość DianaH.
np przecież pisze, ze wlasnie taka zrobilam, o ja biedna 😢

Gość DianaH.
To super. Skoro jestes tak pierdolnieta zeby sie pod kogos podszywac to widac nalezalo Ci sie:P Hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość DianaH.
jestem pierdolnięta, przynaje sie bez picia, nie moge pic kawy i robie zielone kupy, jakby tego bylo malo to jestem zalozycielka tego glupiego topiku :o

Gość DianaH.
To idz stad jak glupi temat pusta podszywaczko i gowniaro - bedzie spokoj w koncu.

Gość milka30
DianaH Gadasz sama ze soba?????? :P

kawa jak wiele innych produktów jest zalecana w zaparciach, ponieważ powoduje rozluźnienie mas kalowych i po prostu \"przegania\" do ubikacji.... ale co zawiera, że tak sie dzieje to nie wiem:O

Gość DianaH.
milka30 ta spoko, mam rozdwojenie jazni... yohimm jasne, ale ja nie mam problemow z zaparciami;) Pilam kawe juz dluzszy czas i nagle taki problem. Ponoc to przedawkowanie czy zatrucie kofeina. Moja babcia mowi, ze miala tak kiedys i lekarz kazal na jakis czas odstawic. Nie pila dlugo i potem, ale jak tu zyc bez? Zaczelam prace i normalnie czuje sie fatalnie, a wokol pija i pija kawke, a ja sie mecze i prawie zasypiam. Nie wiem czemu, normalnie ze 3 lyki wezme i juz czuje w zoladku jak mnie kreci zaraz ide do wc. Na szczescie biegunek nie mam, ale to i tak dyskomfort:o

Gość sila odsrodkowa
o jezu to nie pij tej kawy, ale masz problem

Gość DianaH.
Po co w ogole piszesz skoro nie masz nic normalnego do powiedzenia i pomocnego? Zegnam.

ja nie pisze, że akurat ktos musi mieć zaparcia, tylko, że kawa ma właściwości przeganiające i dlatego pije się ją w zaparciach:) ale dlaczego ty tak masz to ja na prawde nie wiem... nic nie słyszałam nigdy o takim działaniu kawy:O