Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini sonda

do facetów....cycki, nogi czy pupa? na co zwracasz najpierw uwage??

Polecane posty

Gość mini sonda

Gość franek z budowy
twarz cycki figura

nie jestem facetem, ale w moim przypadku zawsze najpierw mezczyzni patrza mi sie na piersi :) bo są śliczne :) hehe troche samouwielbienia jeszcze nikomu nie zaszkodziło :)

Gość franek z budowy
bravia to pokaz cycki

nie cycki tylko piersi :) nie pokaze :) ale musisz uwierzyc na slowo, są boskie :)

nie cycki tylko piersi :) nie pokaze :) ale musisz uwierzyc na slowo, są boskie :)

Gość mi też patrzą na piersi

to gratuluje :) niby tak mowia o twarzy, ale im sie chyba sutki z oczami mylą ::)

Gość też mi patrzą na piersi
BRAVIA---tak tak masz rację :)

ale tak jeszcze pomyslalam, ze mezczyzni chyba lubia tez zawiesić oko na nóżkach, teraz jak bylo cieplej ubierałam krótsze kiecki to od razu na udka też ktoś rzucił okiem :) ach wy kochani mezczyźni :) co tak wielbicie kobieceoczy :)

Gość bravia nie
przeszkadza ci to ze dla facetow jestes w wieksozsci przypadkow chodzacymi piersiami? nie pisze tego zeby cie urazic, ale czy ci to nie przeszkadaza, takie uprzedmiotowienie? ze jak facet na ciebie spojrzy to jedyne co mu przychodzi na mysl to: ale cycki?

Gość beznadziejna.osoba..........
bravia ales Ty pusta :O

mam już narzeczonego i on widzi cos wiecej niż tylko piersi, a to ze inni patrza to przecież nic, jak ma się cos ładnego, to tuylko powód do dumy. nie jestem pusta, tylko natura mnie uszczesliwiła

Gość ja wybieram cipke
reszta w zasadzie oby byla normalna

Gość oczy i usmiech
:o kto nie chce niech nie wierzy 🖐️

Gość barara
kazdy facet ma swoj gust, ja nie jestem super szczupła, figure mysle ze mam w miare wzgeldna, chociaz walcze z kilogramami ciagle:P i slyszalam nie raz ze jestem piekna... ze mam pioronujace spojrzenie, ładne piersi czy fajny tylek... a ja mimo to mam takie kompleksy ze te mile komplementy nie pomoga mi wejsc na odwage.... nie wiem czy jeste sens mowic jakie, wiem jedno ze kazda dziewczyna jak troche postara sie o siebie zadbac, ładnie ubrac, pomalowac, uczesac to moze byc piekna, tylko wszystko musi pasowac i wspołgrac ze soba, musimy sie ubierac tak by eksponowac swoje zalety a ukrywac wady ja to wlasnie robie, ale mam słaba psychike i mimo to nie potrafue zaakceptowac swoich kompleksów i boje sie wiazac z facetami... ze nagle odkryja jaka to nie jestem piekna...

Wierzcie lub nie ale pierwsza rzeczą na jaka zwracam uwagę jest buźka:) Jak dla mnie piekny uśmiech i spojrzenie znacza o więcej niż wszystko inne:) Reszta i tak przeważnie jest zakryta:P

Gość a mi sie wydaje
ze faceci coraz wieksza uwage zwracaja na tylek, mam fajne spore piersi, ale i tak moj tylek chociaz ja uwazam , ze nic specjalnego wzbudza wieksze emocje no i nie oszukujmy sie ladna buzia przebija wszystko, piekne piersi, tylek, czy nogi nigdy nie beda cieszyly sie takim powodzeniem jak piekna twarz

Gość Atak z drugiego boku
ach dziewczyny,dziewczyny-pierwsze miejsce ma tylek.Jezeli widze ladny tyleczek-trudno oderwac wzrok.Przeciez wy nie widzicie czy ktos podziwia wasze tylne czesci ciala...Chodzi o ladna ksztaltna pupe.Nie mala ale tez nie wielka i w zadnym wypadku nie plaska.Drugie miejsce -nogi.Nogi kobietki-nogi.A jak do kompletu jest ladna buzia,no to juz jest suuuper.Teraz dopiero piersi.A czemu teraz?bo je trudno ocenic -nosicie je w podtrzymujacych gadzetach.Ale itak taka wlasnie kolejnosc...

Gość Atak z drugiego boku
jeszcze dodalbym koniecznie do ladnego tyleczka koniecznie musi byc talia.To jest warunek ladnego tylka...

Bravia to pewnie o to chodzi że piersi masz ładniejsze niż twarz :P więc patrzą na to, co ładniejsze, proste! u mnie najpierw lustrują twarz (jest podobno b.ładna, niektórzy twierdzą że piękna choć się z tym nie zgadzam, bo moja cera nie jest nieskazitelna niestety :(), a potem wzrok zjeżdża na piersi - normalka. Twarz mam ładniejszą niż biust (75B, i raczej nie noszę dekoltów), więc raczej na twarz patrzą :)

Gość nineczka212
cyt: bravia nie przeszkadza ci to ze dla facetow jestes w wieksozsci przypadkow chodzacymi piersiami? nie pisze tego zeby cie urazic, ale czy ci to nie przeszkadaza, takie uprzedmiotowienie? ze jak facet na ciebie spojrzy to jedyne co mu przychodzi na mysl to: ale cycki? Ale mnie denerwuje takie podejscie :O. a jak dizewczyna ma ładne oczy i facet zwraca na nie uwage to czy dziewcyzna nie powinna sie czuc jak chodzące oczy :O?? Głupio to brzmi ale czesc ciala jak kazda inna, zawsze sie burzycie o piersi jakby to bylo cos nadzwyczajnego. Podejrzewam ze głownie burzą sie osoby zakompleksione wlasnie na punkcie biustu.

Gość nineczka212
i co taka cisza :)??