Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

zapach wspomnień...

Polecane posty

Zapach jest ulotny, trwa chwile i rozpływa się , znika... Potrafię jednak dobrze go zapamiętać, zakodować i pamiętać długo, wiele lat. Takie najstarsze zapachy z mojej głowy są gdzieś z czasów wczesnego dzieciństwa. Zapach tytoniu do fajki, koniecznie Amphory, zapach francuskich papierosów Gitanesów , zapach starego domu mojej prababki., zapach mchu... Same wydarzenia z przeszłości, osoby są bardzo zamazane, w niektórych przypadkach niemalże nie czytelne. Pozostaje jedynie gdzieś głęboko w mojej podświadomości pamięć ich zapachu. Utrwalam je bardzo mocno.

Gość sila dosrodkowa
fajnie czasem cofnąc sie do przeszlosci.

Gość sila odsrodkowa
ja najbardziej lubie wspominac sobie chwile z moim bylym chlopakiem, ktorego bardzo kocham :) pamietam jak na poczatku naszej znajomosci smiesznie sie zachowywal... potem zrobil sie bardziej normalny niestety, a szkoda, bo taki zabawny byl, te jego miny i gesty... albo jak sie calowalismy pierwszy raz, to bylo cudowne :) ❤️

i tak fajnie ci wspominac swojego bylego chlopaka? bo ja np nie moge, kochasz go, i nie jestescie razem? smutne...

Gość sila odsrodkowa
no wiem wlasnie, smutne :( ale ja caly czas wierze ze bedziemy razem. wyobrazam to sobie bardzo czesto, a wiem ze taka materializacja bardzo pomaga w urzeczywistnianiu sie marzen na przyklad. i bede tak robic do skutku

Wspomnienia są ważne wnaszym życiu, a żeby zachować je jak najdłużej można je przykładowo zamieśćić na stronie, biorąc jednocześnie udział w konkursie "Wspomnienia nie traca barw"- http://www.memo.pl/wspomnienia