Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

masakra nie mam juz siły

Polecane posty

Gość sila odsrodkowa
co sie stalo :o

Gość poprawka
ja wysłucham :) 🖐️

Gość czytam i widze
no nic ciekawego nie ma to opowiadaj....

Gość zlajestemzla
pisz ja tez dzisiaj wkurwiona jestem :(

Gość powiem
śpisz miałaś pisać ?!

Gość czytam i widze
chwila daj czas kobiecie:P pewnie sie rozpisuje;)

Gość sila odsrodkowa
to co sie stalo w koncu

mam chłopaka jestem juz z nim 9miesięcy on mnie kocha wiem to napewno i ja go tez ale jest taki proble z czym ja juz sobie nie radze po pierwsze ma on dziecko z inną dziewczyna z wpadki ale po tym był z nią 3lata ale nigdy jej nie kochał ona teraz cały czas sie wpierdziela w nasze zycie ale to o to chodzi ze on dziwnie sie zachowuje naprzykład przed chwilą ona nas mijał a my szliśmy a on ni z gruchy ni z pietruchy ustał i powiedział to idz juz do domu tędy bedziesz miała blizej!to smieszne on poprostu sie zeschizował jak ją zobaczył tak jakby sie z nią spotykał takie odniosłam wrazenie ale wiem ze tak nie jest i wogóle pare osób powiedziało mi ostatnio ze widzieli ich razem jak szli ale ja o tym wiem bo on spotyka sie po to zeby sie z córką zobaczyc ale nie z nią chodzi tam do nich do domu jak jej nie ma a teraz raptem sie z nią spotał i wypierał sie ze to yło spotkanie ze to było przypadkowo a inni twierdzili ze on na nią czekł nie wiem masakra a po drugie to on zeby mi zrobic na złosc to ogląda sie za innymi dupami i robi te swoje wstrętne uuuuu ale ma... nienawidze tego to mnie dobja czuje sie przy tym ponizona masakrycznie ale on odrazu po tym jak to zrobi to mówi żartowałem kochanie i mnie przytula to po kiego huja on tak robi nie moge tego zniesc masakra

Gość czytam i widze
to ile on ma lat:o

Gość sdfewfs
ile masz lat?

Gość powiem
ja czytam i nie wierze te to jest twoja historia a nie wymyślona na poczekaniu -- bez urazy !

Gość sila odsrodkowa
bez obrazy ale debil :o

Gość sila odsrodkowa
ja bym nie mogla byc z facetem, ktory ma dziecko z jakas inna laską i to jeszcze z wpadki, obrzydliwe :o

tak jest ja tego nie wymysliłam wez mnie nie denerwuj i ty jeszcze ja mam 18 a on 24

Gość widać żeś młoda i głupia

Gość sila odsrodkowa
zostaw go

Gość powiem
Ty masz 18 lat i chcesz sie wiązac na całe zycie z facetem , który ma dziecko ? Ta kobieta i to dziecko zawsze będzie w Twoim życiu . Czy chcesz by tak wyglądało twoje zycie ?

Gość DianaH.
Faktycznie zachowuje sie jak gowniarz. To, ze ktos ma dziecko z poprzedniego zwiazku nie musi oznaczac takiego zachowania. Moj narzeczony ma dzieci z poprzednieho malzenstwa i nie mamy takich problemow. Widac Twoj facet jest jeszcze bardzo niedojrzaly.

Gość DianaH.
powiem nieprawda, ze ta kobieta i dziecko. Nie musi sie z Nia spootykac w ogole. Moj narzeczony sie nie spotyka. Tez byl z Nia z wpadki i niestety tak chory zwiazek, ze sie wykonczyli i rozeszli. teraz on jak sie spotka z dzieciakami to u rodzicow, albo zejda na dol same. On nie chce jej wiecej widywac w ogole. Wszystkoz alezy od sytuacji i relacji moze. Tymbardziej, ze my sie wyynieslismy do innego miasta i juz w ogole mamy spokoj.

ja mu ciągle powtarzam ze jak ma tak robic jak chce byc z inną to niech mnie zostawi i da mi święty spokój bo ja juz nie moge jak tak pragnie tych dupek innych to niech wypierdala z mojego zycia powtarzałam mu to tysiące razy ale on mówi ze jakby chciał mnie zostawic to by to zrobił i zebym nie zwracała na niego uwagi bo mu odbija ze on tak naprawde chce tylko mnie ale ja juz nie moge dla mnie robi sie to smieszne ciągle jest to samo a ja juz nie moge a tak go kocham i mi tak cięzko

no własnie on tak chodzi do córki ze jej babcia ją wyprowadza do niego a teraz ze sie niby spotkali to plotki to znaczy w plotkach zawsze cos jest ale tak tez było ze przypadkiem ją spotkał i z córką zagadał

Gość DianaH.
ja bym go zostawila, moze byc z czasem Ci jeszcze trudniej jak tak Cie traktuje. Moj narzeczony np. nie chcial mi nigdy utrudniac i nie utrudnial. Robil wszystko zeby sie z byla nie widziec, zeby jakos to wszystko poukladac. Normalny kochajacy facet wlasnie tak powinien sie starac. Oglada sie za innymi to juz w ogole straszne... Tzn. w sensie, ze sie odwraca i reaguje jakimis gwizdami czy cos. Daj spobie na luz bo marnujesz tylko czas, tak uwazam.

Gość DianaH.
Nie no zawsze w plotkach to nie, bo jak ktos chce Ci zycie "umilic" to plotkuje o czyms co nie mialo miejsca - znam to z zycia;)