Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

masakra nie mam juz siły

Polecane posty

ja nie mogę,przeczytalyscie ze dziewczyna ma 18 lat to od razu ze gowniara i ze ma chlopaka rzucic i jeszcze zaraz powiedzcie ze ona to jeszcze nawet pewnie kochac nie umie..Dżizas....dziewczyny,ludzie sa rozni i naprawde Natasha moze byc dojrzala dziewczyna tylko sie pogubila..... a tak btw to wspolczuje sytuacji w jakiej sie znalazlas....ja na twoim miejscu bym pogadala z tym facetem i powiedziala jak sie czuje kiedy on sie tak zachowuje i ze sama juz nie wiesz co masz myslec...moze on ci sam to wytlumaczy i wtedy ci ulzy ze naprawde nie mysli o tamtej dziewczynie i naprawde mu na tobie zalezy.Tak mysle:)

Gość DianaH.
Downka jesli twoim zdaniem normalne jest pogwizdywanie na inne panienki w obecnosci swojej kobiety tymbardziej to gratulacje. Pozdrawiam.

oj,przepraszam...za dlugo pisalam poprzedniego posta i nie zauwazylam ze to chlopaka sie czepiacie nie dziewczyny...:)Przepraszam jeszcze raz:)

Gość DianaH.
Downka ;)

a tak wracajac do tematu to faktycznie,ten facet to balwan....;/ Ale mam teorie:moze on po prostu naprawde nie zdakje sobie sprawy z tego ze jej jest przykro....wiem,brzmi gupio,ale facetom czasem niektore rzeczy trzeba naprawde tlumaczyc jak dzieciom;/

Gość DianaH.
Downka gdyby byl dojrzaly i powazny to by rozumial. W tym sek, ze jesli nie rozumie, nie chce zrozumiec to nie dorosl do zwiazku. Mysli tylko o sobie, a o drugiej osobie nie. ja najpierw mysle o tym, czy zrobie przykrosc mojemu facetowi, a potem o sobie. Mysle, ze to jest wlasnie w porzadku.