Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o zesz ty jego mac

zaraz mnie normalnie rozniesie!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o zesz ty jego mac

no kuurwa mac, jak mnie wszystko wpienia! nie dosc ze na nic nie mam czasu bo mam w ch... obowiazkow to jak na zlosc mi sie wszystko pierd...instalacja smierdzi bo stara, pewnie mi zaraz wyejbie korki, z kaloryfera cieknie jakas rdza, komp mi sie wiesza, sesja za pasem, pracy w chuuj, o ja pierdziele, zlosliwosc rzeczy martwych jest straszna!! myslalam ze jak sie wygadam to mi przejdzie, ale nic z tego!!!!!!!!!!!!!!

Gość sila odsrodkowa
kurwa mać ja pierdolę :( ja tez mam nieźle przejebane, wszystkiego sie boje i w ogole jestem do dupy

Gość o zesz ty jego mac
a jak to zazwyczaj bywa jak sie cos spierdoli to juz na calej linii, a pozniej pociagnie za soba kolejne nieszczescia noz kurwa wymiekam!!!

Gość sila odsrodkowa
ja pierdolę chuj w dupę nic tylko się utopic no :/ co za kureskie życie, chuj jebany jeden, ciekawe co robi 😭

Gość o zesz ty jego mac
a jak jutro nie wyjdzie slonce i bedzie jeszcze gorzej niz dzis to kumus bede musiala przyjebac!!!

Gość sila odsrodkowa
o kurwa przypomnialo mi sie ze jutro do tego durnego dentysty :(

Gość o zesz ty jego mac
siła- ty przynajmniej masz czas na dentyste, ja wracam do domu po 19 i nie wiem w co rece wlozyc! lodowka pusta, pranie kurwa wylazi z pralki ale przeciez nie mozna pralki nastawic bo sie instalacja zjebie, nie no kurwa musze worek treningowy kupic bo nie wydole!!!!!!!!!

Gość mi sie udalo
a ja czuje sie wspaniale,wreszcie ktos sie mna zainteresowal... i zdrowa juz jestem .... zycie jest piekne

Gość o zesz ty jego mac
bo musi byc w przyrodzie rownowaga, jednemu sie zycie uklada, drugiemu sie jebie :(

Gość mi sie udalo
no i tobie sie zacznie,jak przyjdzie pora ...oby jak najpredzej...bo prania ci sie za duzo nazbiera i trzeba bedzie nowe ciuchy kupowac