Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

wylęgarnia kobiet czyli...KOBIECIARNIA

Polecane posty

witajcie Kobietki :) zapraszam wszytskie Kobiety na pogawędki o wszytskim i o niczym ciekawa jestem czy ten topic się przyjmie na forum.. pozdrowienia i do dzieła!!:) P.S. Mężczyźni również mile widziani... ;)

Gość Geryl
no to o czym pogadamy?

Gość Malineczqa
Siema krejzol :P Ja się piszę, ploteczki mile widziane chyba :P Miło tak wśród kobitek ;]

Gość Geryl
ja zajadam truskawy i siedze przed kompem

krejzol - cała kafeteria to wylegarnia kobiet czyli... kobieciarnia :D a ja sobie Magde M. ogladam chociaz nie lubie z bardzo ale nic ciekawszego nie ma w tv

Gość Geryl
a ja patrze jednym oczkiem na "Wulkan w Nowym Jorku"

niby tyle kobiet na forum, a zadnej tuttaj nie ma... oprocz was. czyzby pomysl topicu sie nie spodobal/? ja chce truskawki, och jak mam ochoteee

osttanio zaczelam ogladac PierwszaMIlosc... ogladacie? jedyny serial ktory ogladam, chociaz juz mi sie nudzi..

Gość Geryl
spoko, jeszcze się rozkręci. Dałabym Ci trochę a tu nawet emotikonek jak nalezy nie ma (jak np na gg)

Gość ale plagiat

Gość Geryl
eee ja tylko na dobre i na złe ogladam

gdzies mozna ale trzeba chyba smsa wysłac. jaby co to moge ci za zywo komentowac :D Wlasnie Magda rozmawia z jakąs kobitą o jej mezu - to chyba jakas klientak. Chyba sie na komentatorke nie nadaje bo sie kiepsko orientuje w tym serialu :P A Pierwszej miłosci to nienawidze! :P Z seriali to M jak miłosc i Na Wspólnej ale to juz chyba tylko z nudów i przyzwyczajenia ogladam :o

mnie sie nudzi pierwsza milosc.. ciagle szukaja tej majki a ta sie chowa w jakims burdelu, breecht ;]

teraz wyszła na dwór a jakis koles (ten co gra w Niani) sypie na nia płatkami róz z jakiegos dźwigu. O teraz poszli do jakiejs knajpy.

krejzol a co sie z tą Majka stało? Dlaczego ona sie chowa w burdelu? :o czego to juz w tych serialach nie wymysla :o teraz rodzice Piotra rozmawiaja o Piotrze.

Gość Geryl
no dobra, idę spać, bo rano mnie moje dziecię kochane zbudzi skoro świt. Do zobaczenia! 🖐️

majke porwali, potem miala wypadek i zaopiekowala sie nia jakas rodzina. matka z synem, on sie nad nia znecal psychicznie i fizycznie w koncu uciekla. w koncu zaczela sie blakac to tu to tam i ja zlapali jakies drechy, no i chcieli ja zgwalcic i uratowala ja dziewczyna ktora pozniej ja wziela do jakiegos hotelu co tam mieszka, ktory okazal sie burdelem a ona dziwką. a majeczke szukaja i szukaja, tylko ze ona pamiec stracila i nie wie nawet jak sie nazywa...

jak nie czyta to jej łeb urwe ze sie tu na darmo produkuje :P aktualnie odbywa sie spotkanie wszystkich kolezanek Magdy. Gej tez jest. Ruda postanowiła zaczekac z sexem i z przeprowdzka (nie wiem o co chodzi). Juz poszły, u Magdy jest matka. Magda chce jechac do Piotra bo go kocha. Chyba mi to w krew wejdzie :D

Gość pij mleko
o qrwa, to jak dynastia prawie

Piotr wział plecak i zdjecie i idzie w góry. Sam chociaz matce sie to nie podobało. Jakas złowroga muzyka gra.

Nie no ta Majka to jakas pechowa strasznie. Magda jest juz na PKP i jedzie do Piotra a ten w gory poszedł jak ona go znajdzie biedaczka?

o to sie naogladalam juz:D:D haha:) odpuszczam sobie:d ciekawe co w modzie na sukces sie dzieje;d obejrze jutro i pewnie bede wiedziala co sie dzialo 6odcinkow wstecz:D rozbraja mnie ten serial:D

Gość pij mleko
ja ogladam co tysieczny i jestem na biezaco :classic_cool: