Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafka4

czym sie rozni orgazm pochwowy od lechtaczkowego?

Polecane posty

Gość agrafka4

prosze o wytlumaczenie jesli wiecie:)

Gość agrafka4
ale skad wiesz ze mialas lechtaczkowy a nie pochwowy?

W sumie, to jest mniej więcej to samo. Całość: wargi, łechtaczka i punkt G mają wspólne unerwienie. Tak, jak jeden facet czuje większą przyjemność, gdy ma stymulowaną nasadę penisa, a inny, gdy ma stymulowana okolicę wędzidełka, tak jedne kobiety bardziej czują gdy mają stymulowaną łechtaczke, a inne, gdy mają stymulowany punkt G. Orgazm, to orgazm, a nazwa zwyczajowa, to łecztaczkowy, gdy kobieta ma orgazm na skutek stymulacji łechtaczki pochwowy, gdy kobieta ma orgazm na skutek stymulacji punktu G znajdującego się w pochwie.

Gość BeeSan
No bo jest taki sam kiedy masturbuje sie sama i kiedy pocieram łechtaczkę bedąc jednoczesnie penetrowana przez mojego chłopaka... Oprócz przyjemnej bliskosci i poczucia jedności penetracja sama w sobie mnie nie pobudza... zreasztą nie wiem na jakich odczuciach miałabym sie koncentrować. Kurcze chciałabym móc osiagać orgazm pochwowy. A Ty agrafko, masz obydwa?

Gość agrafka4
ja jeszcze nie mialam zadnego, pytam z ciekawosci ;)

Gość zdecydddowanie
różni się tym, że pochwowy jest w pochwie, a łechtaczkowy w łechtaczce!! Nie masz, naprawdę, jakichś bardziej wyrafinowanych problemów?? Może by tak za naukę się wziąć?? W końcu za 3 tygodnie ma być promocja!!:P:P:P:P

Gość agrafka4
dziekuje ze sie martwisz o moja edukacje ale musze cie uspokoic. szkole srednia skonczylam juz jakis czas temu a do sesji jeszcze troche czasu mam :P

Gość a jeżeli nie mogę osiągnąć
orgazmu przez samą stymulację łechtaczki ani przez sama stymulacje pochwy, tylko pieszczoty musza sie uzupelniac to jest łechtaczkowo pochwowy?

a jeżeli nie mogę osiągnąć orgazmu przez samą stymulację łechtaczki ani przez sama stymulacje pochwy, tylko pieszczoty musza sie uzupełniać to jest łechtaczkowy pochwowy? poczekaj perła ci wyjaśni;) perła!!:D

Gość BeeSan
To jest orgazm w wersji COMBO! :P

Podział na łechtaczkowy i pochwowy jest podziałem sztucznym, umownym, zwyczajowym. Orgazm, to orgazm. ;)