Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isabellita26

Jest do dupy

Polecane posty

wczoraj rozstalismy sie z facetem po pol roku bycia razem. Powod w sumie blahy, on nie wie czego cche, jestem dla niego wazna ale nie wie czy to milosc...mamy po 21 lat,uwazam ze powinien wiedziec czego chce no ale coz...w kazdym razie strasznie cierpie, zwlaszcza ze on wyslal mi teraz smsa ze dalej jest ze mna ale inaczej...chce przyjazni, nadal kontaktu...

Gość luvdontletmego
oj nie smutaj sie :) jakos to bedzie wszytsko sie ułozy zobaczysz skoro pisze ze chce przyjazni itd tzn ze Cie nie kochal , trudno nikogo nie da sie zmusic do milosci ...wex sie w garsc i szukaj dalej :) wiem ze bedzie teraz ciezko ale nei ma innego wyjscia wiem co mowie im wczesniej sobie zdasz z tego sprawe tym lepiej dla Ciebie

jakos sie postaram...on mowi ze nie wie co czuje,ze byc moze to milosc..nie chce stracic kontaktu, jestem dla niego bliska...tylko ze on nigdy przedtem nikogo nie kochal i nie wie czy teraz kocha czy nie...

oh nie! :( teraz gadfalam znim przez skype i powiedzial ze jednak nie mozemy sie przyjaznic bo bylismy za blisko ....:(

Gość luvdontletmego
o masz :( lobuz jeden no nic kobietko musisz sie jakos 3mac :///

Gość luvdontletmego
a moze jak ci tak bardzo zalezy to walcz o to pogadaj z nim powiedz ile znaczy dla ciebie

Gość mooonia
Posłuchaj rady starszej kolezanki i nie powielaj moich błędów - nic na siłe masz jeszce czas w zyciu znaleźć odpowiednia osobę inaczej w wieku 29 zosdtaniesz z dnia na dzień z niczym jak ja obecnie - nie warto dawac drugiej szansy osobie która nie wie czego chce

Gość kurdeupelinka
czemu jest tak ze faceci ciagle sie wahaja? kurde nigdy nie wiedza cvzego chca :(