Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papfeciński22

Spirytyzm

Polecane posty

Ktos sie tym interesuje? bo ja zaczalem :) czytalem nawet fajne ksiazki o tym :) i bylem na fajnym czacie tyle ze angielskim :)

Gość kłamliwy
W 40% się interesuję:)

Gość kiedyś bardzo dawno temu
jakieś 14 lat wstecz, ja moj brat i kuzyni stwierdzilismy ze duchy wywolamy. w starym domu na wsi zapalilismy swieczke i stanelismy do okola stolu i zlapalismy sie za rece. Bylam tam najmlodsza, nie wiem czy mialam z 10 lat, ale pamietam ze oni cos mowili chyba i raptem otworzylo się okno, albo było zamkniete tylko firanka podleciala do gory i swieczka zgasla... do dzis mnie ciarki przechodza na samo wspomnienie. Spiep...aliśmy wtedy gdzie pieprz rośnie. Poza tym mialam u siebie na stancji duchy (potwierdzone to prze 6 osob).

Gość ...................../........
a tak troche z innej beczki to kiedys miałam taka nawiedzona katechetke i ona ciagle sie modlila za dusze w czysciu cierpiące. Kiedyś byliśmy z nią na wycieczce i powiedziała nam ze jak sie tak za nie wieczorem pomodli to jak poprosi to one (te dusze) ja rano obudzą o określonej godzinie... Pomyśleliśmy sobie że jest bardzo dziwna, ale pomodliliśmy sie za te dusze i pwiedzialam sobie obudzcie mnie o 7.41 i ......dokłanie o tej godz sie obudziałam..........

Gość Madziaaaaaa
a ja z kolei slyszalam ze duchy po smierci przechodza ze sfery do sfery i w niektorych z nich moga sie jeszcze kontaktowac z ziema ale im sa wyzej tym ten kontakt zanika...

Gość kłamliwy
Mocną-60%.