Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jo.jo. Napisano Czerwiec 5, 2007 a ja stracę w tym miesiącu :P z dedykacja dla ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 Przeczytałaś topik dokładnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzięki 23 latku Napisano Czerwiec 5, 2007 dzięki tobie pierwszy raz się dziś uśmiechnęłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 Cała przyjemność po mojej stronie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renka* 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 Ja z moim się nie rozstanę. tyle mojego i koniec! :D Nawet gdyby komuś miało to przeszkadzać.... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 nie martw się któraś cię rozdziwaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 aaaaaaaaaa ktore z twoich dziwactw idzie na pierwszy ogien ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach