Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evela Evela 1987

zerwal ze mna

Polecane posty

moj facet Tomek po 4 miesiacach wspanialego zwiazku nagle stwierdzil ze nie wie czy to milosc i potzrebuje wiecej wolnosci aby sie o tymprzekonac...zerwalismy...kurcze..:( co teraz? ps. mowi mi ze nie moze mi powiedziec ze kocha ale tez ze nie kocha bo ani tego ni tego nie wie

nie przejmuj sie ja po kilku miesiacah dowiaduje sie ze on nie chce sie wiazac a okazuje sie ze jestem zakochana po uszy

Gość Grrrrrrrrrrryzli
po prostu nie wie czego cche, dzieciak jeszcze,...:(

Gość po prostuuu
nie ma ochoty byc z jedna...nie znalazl tej jedynej i bedzie szukal dalej..wiec nie zdziw sie jak za 2 tyg bedzie spacerowal z inna:(

Gość taa yhmmm
jak jest mlody to wlasnie zaczyna zabawe w scieme;] daj sobie spokoj to zwykly szczeniak to logiczne ze jak kos ci odpowiada to chcesz z nim byc spedzac czas itd...ale jesli nie..to hmm nie chcesz go skrzywdzic i zaczynasz krecic, ze nie jestem gotowa, to wszystko takie zagmatwane itd.... faceci sa w tym mistrzowsko chyba z natury wyszkoleni:)

Gość no to tym
bardziej cos z nim nie tak..

Gość hehe dokladnie
zeszlo mu na filozoficzne zwierzenia akurat przed wakacjami:) jakie typowe:P to jest dopiero tchorzostwo:) autorko glowa do gory:) nawet nie wiesz do jakich klamst i oszczerstw sa zdolni faceci jak co im nie lezy...

oj wiem wiem :( mam brata ktory chodzil z ma kumpela..jejku jak jej naklamal przy rozstaniu..ale ten moj jest naprawde dziwny, az czasem mysle ze nienormalny..on ryczal przy rozstaniu jak bobr..:(

Gość evela evela
zobacz..jak by ciebie chcial i bys mu odpowiadala w 100% to by nie zachowywal sie jak kretyn,,,musi cos byc, albo interesuja go inne kobiety i nie chce sie wiazac ale tez nie chce ciebie stracic zeby jakby co moc sie odezwac np po wakacjach..wtedy przyjdzie i powie ze juz wszystko przemyslal itd..a ile sobie pouzywal to juz jego:) i bedzie ok do przez nastepne 4 m-ce...az...znowu to samo:/

Gość hehe dokladnie
is gone with the wind>>>>dokladnie...co oni robia jakis masywny odlot przed wakacjami??:P

Gość hehe dokladnie
taa znam to:) pare lat temu jeden taki tez odfrunal:D ehhh to byly czasy:P z tym ze on odfrunal do mielna bez slowa:D ale Bóg jeden wie jak bardzo dziekuje teraz ze tak sie stalo:) teraz sie z tego smieje:) z jego "latania" bo mi to wyszlo na dobre:D

Gość hehe dokladnie
:) bo zycie jest optymistyczne;) nawet jesli ma sie polamane serduszko i poskladane na nowo i w gipsie;) to nadal jest:) i bije:D

Gość haha dokladnie
a jahaaa ze tak:) bo ten wiatr bedzie o wiele lepszy:) przekonalam sie na sobie, ze jesli tracimy cos to nie po to zeby plakac, tylko po to zeby zrobic miejsce na cos co zmieni nasze zycie na plus:)

Gość stefani444
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3480292&start=0 chyba wszyscy faceci tak maja .... i mój też 3 mies. był beznadziejny kontakt teraz on robi się milszy jak ja odpudzczam zmowu zaczyna mówić do mnie zdrobniale i znowu zaczyna byc widoczny na gg. Pozdrawiam ale sama tego nie rozumiem ...

tak to już jest, mojemu byłem też coś nie pasowało i nie wiedział czy kocha czy nie, no i mnie zostawił, a ja wzięłam się za siebie, miałam wreszcie czas na pasje, na zabawę itd, bo prawde mówiąc za dużo z siebie dawałam w tym związku i gdzieś w tym wszystkim zgubiły się moje potrzeby. Po jakimś czasie ów mężczyzna poszedł po rozum do głowy i nagle go olśniło, iż jestem całym jego światem, a teraz skamle o każdą minutę spędzoną ze mną. To jest tak, ze jak kocha prawdziwie to wróci, po prostu czasem mają jakieś blokady na stykach neuronów w mózgu i im odbija...

Gość do lululula
piekne to zdanie o stykach neuronow hahaha usmialam sie :D

mozliwe ze masz racje Lulula :) moj rzeczywiscie zaczal miec jakis kryzys psychiczny, nastroje rozne itd...a po jakim czasie znow chcial do Ciebie wrocic?