Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do Dziewczyn Kobiet

Dziewczyny dlaczego nie podrywacie, nie szukacie facetów?

Polecane posty

Gość do Dziewczyn Kobiet

Myślicie że książe sam się znajdzie? Że przyjdzie do waszych domów i zapuka do drzwi?

Gość sf21
szukają księcia a takich nie ma

Gość do trzezwego i milego
nie chcemy sie narzucac, to chlopak powinien zrobic pierwszy krok

Eee tam... ja czesto sobie wybieralam tych, ktorzy mi sie podobali i korona mi z glowy nie spadla. Zreszta zeby ktos Cie zaprosil to najpierw trzeba go soba zainteresowac. ;)

tu nie o korone chodzi, ja bym Cie uznala za latwa i szybka

Gość Tylko dlatego że niestety
nie umiem. I przez to wciąż jestem sama.

mowcie co chcecie, latwe bedziecie

A jak tu podrywać, kiedy okazuje się, że większość facetów nadaje się do przedszkole, a nie do życia ? ;)

Przeciez nie chodze z nimi do lozka tylko ich soba oczarowuje :D Poza tym kocham flirty i randki i chetnie je praktykuje jak tylko jestem wolna ;)

Dodam jeszcze, że większość współczesnych mężczyzn ma niebotyczne kompleksy. Ręce opadają - podrywasz - a on w tym czasie liczy ile ma na twarzy, dłoniach, uszach blizn lub krost, tragedia, jednym słowem ;)

Gość gsgdfgdsgs
kobiety są cudowne a mężczyźni do dupy - stara śpiewka :o

Kobiety i mężczyźni są cudowni, ale cudów nie ma, gdy kompleksy przywalają któregoś z nich ;)

Gość gsgdfgdsgs
śmieszna jesteś tutaj co druga panna ma wielkie kompleksy

Gość skazana na samotnosc
ja nie podrywam bo zawsze mnie podrywaja a jestem sama bo nie ma nikogo kto bylby na moja miare zrobiony..mam duze wymagania bo brat wysmialby mnie jakbym sie pokzala w domu z jakims wiesniakiem.jetsem z dobrej rodziny u u mnie nie pzreszloby jakbym sie spotykala z jakims parobkiem a niestety u nas na ulicach facetow na poziomie jest permanentny deficyt.druga sprawa ze jezeli juz podoba mi sie jakis facet to tak mnie to oniesmiela , ze nie ejstemw stanie zrobic pierwszego kroku.takze poki co jestem skazana na samotnosc

Gość gsgdfgdsgs
teraz wybrzydzasz a potem wyjdziesz za pierwszego z brzegu

Wyjdę nie za pierwszego z brzegu bo to mi pachnie trywialnym, niskim ocenianiem siebie. Wyjdę za faceta, który będzie odpowiedzialny i takiego który kompleksów nie ma. Nie mam ochoty leczyć dojrzałego faceta z powodu jego niezdolności do radzenia sobie wżyciu z samym sobą. To byłaby katastrofa, a ja takie oglądam z lubością jedynie na filmach :D 🖐️

jak byście się takie wyzwolone nie zrobiły to nie wpędziłybyście facetów w kompleksy 🖐️ zresztą kompleksy ma każdy :D Ci co nie mają to skrajni narcyzi egocentrycy albo wariaci :classic_cool:

Hehe no to jestem wariatka ;) Zastanawia mnie jednak, dlaczego facet nie potrafi być wyzwolony, a jedynie użalający się nad swoim losem ? 🖐️

ale oczywiscie !zgadzam sie! na cholere nam byla ta emancypacja?? teraz musimy i dom utrzymywac,dzieci rodzic, sprztac, i pieknie wygladac! po co nam to bylo?? faceci nie nadazaja za nami,sami sie pogubuli,nie wiedza czego sie od nich wymaga...i to nie jest moje biadolenie,tak ejst! sama widze codziennie jak masa moich kolezanek uzera sie ze swoimi facetami,ale sa z nimi bo wiedza ze lepszy sie juz nie trafi..ja jednak wciaz walcze i wierze w lepsza p[rzyszlosc.

do skazanej na samotność - a kto Ci każe to wszystko robić ? Poza urodzeniem dziecka dziel obowiązki po równo, nie daj się ! :D Wyznaję, że związek to nie dominacja którejś ze stron, ale partnerstwo. Jeśli partner zakompleksiony nie pomoże nawet milion lat aby to zmienić ;)

do skazanej na samotność - a kto Ci każe to wszystko robić ? Poza urodzeniem dziecka dziel obowiązki po równo, nie daj się ! :D Wyznaję, że związek to nie dominacja którejś ze stron, ale partnerstwo. Jeśli partner zakompleksiony nie pomoże nawet milion lat aby to zmienić ;)

widze ze ejstes z jakiegos duzego miasta,czy tak? bo widzisz ja obecnie pzrebywam na slasku i tutaj naparwde faceci to takie lane kluski.nie wiem jak to opisac ale faceci ze slaska sa..po prostu nieudaczniakmi,pzrepraszam wszytkich ale zdania nie zmienie.wiem ze tutaj nie ma co szuakc, w innych czesciach Polski jest napewno inaczej,ale ja obserwuje ze swojego punktu widzenia naszych MENzczyzn polskich..

Mozna nie miec kompleksow, ja ich nie mam. I wcale nie jestem narcyzem ani egocentryczka. Po prostu dojrzalam i zrozumialam, ze sa w zyciu wieksze problemy niz wileki nos. A faceta mam cudzoziemca, sprzata, gotuje, pierze na rowni ze mna, a moze nawet czesciej. Istnieja perly wsrod facetow, czasem tylko wygladaja niepozornie na pierwszy rzut oka ;)

Poza tym chodzenie do pracy, sprzatanie, wychowywanie dzieci i trzymanie sie faceta za nogawke to zadna emancypacja.

Chodzi o to, żeby drapieżne podrywały drapieżnych a kluchy i inne niedowartościowane osoby siebie nawzajem ;) Swoją drogą też mnie to dziwi, że na tym łez padole prawie same wybrakowane sztuki ;) To już niektórym wchodzi w krew, że jak sobie ponarzeka spodziewa się, że znajdzie się ktoś kto przytuli i pogłaszcze. Ale to lipa bo wszyscy chcą być przytulani, kochani takimi jacy są, ze wszystkimi przywarami jakie do nich przylgnęły. Tylko, że ciężko jest żyć z taką świadomością, że poderwało się nieudacznika życiowego, i do końca swoich dni wypada z nim być. Tym bardziej, że może znaleźć się gdzieś człowiek, który jest pozbawiony tych modnych przymiotów. ;)

a wy na pewno jesteście bez wad ;) no cóż czyli wychodzi na to że summaries czy stańczyk pisząc, że zasługują na ładne, fajne, inteligentne itd... mają rację 🖐️ w końcu wy nie chcecie się męczyć z nieudacznikami więc... każdy powinien szukać kogoś sensownego... ;) i nie opuszczać wymagań.. w końcu nikt nie che być z nieudacznikiem/nieudacznicą