Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problema

Na jaka dziewczyne mam szanse ?

Polecane posty

Gość mam problema

Wzrost 181 cm, włosy ciemny blond, okulary, uszy lekko odstające ( szkoda że rodzicie mieli to w dupie), ząbki mogły by być bielsze , ale są zdrowe, szczupła budowa ale ćwicze, cera troche trądzikowa..... Zawsze dostawałem kosza od dziewczyn , chociaż moim przyjaciołom się one nie podobały twierdzili, że są nawet brzydkie.... Czy jedynie u brzydkich dziewczyn mam szanse? Czy średnie to za wysokie progi ? Fajnie jak napiszecie, bo może niepotrzebnie trace czas...

Gość się czepnę a co
"uszy lekko odstające ( szkoda że rodzicie mieli to w dupie" - a co ma piernik do wiatraka?:O

Na korekte uszu nigdy nie jest za pozno, mozna nosic soczewki jak okulary Ci przeszkadzaja... chociaz ja tam lubie okularnikow jak maja oprawki dobrze dobrane. Z zebami tez na pewno da sie cos zrobic, tak samo jak z cera... A najwazniejsze to zaakceptowac siebie. Kazda zmora znajdzie swego amatora :P

Gość mam problema
to ma że dla nich nie ma problemu, a dla mnie jest, sasiadka miala bardzo odstajace uszy i rodzice na pierwsza komunie zafundowali jej operacje, teraz ma sliczne uszy przy glowie, a mi odstaja, lepiej jakbym sie urodzil z bardzo odstajacymi bo juz bym problemu nie mial :)

Gość się czepnę a co
Dobrawdy żałosne...i Ty się dziwisz że dostajesz kosza od dziewczyn? :O

Ja tez mam odstajace i mi nie przeszkadza, a ma dosc krotkie wlosy. I nie mam zalu do rodzicow ze mi nie zafundowali operacji na komunie. Wolalam organy :P Ale jak juz pisalam nie jest na to za pozno

Gość zoola
to zoperuj te uszy - to niewiele kosztuje- sama chrząstka. ja miałam kiedys wielkiego noch. Oj wieeelkieego. Zoperowałam . Jestem śliczna. Polecam

Gość mysle że tu nie tylko o wygląd
chodzi... Jak szukasz dziewczyny jak zdesperowany to one to odczuwają i się odsuwają. Ja mam ładne kolege ale ma takie podejście do życia czy sposób bycia że dziewczyny na niego uwagi nie zwracają przy bliższym poznaniu...

Gość zigzi
Odbiło Ci? biorąc pod uwagę opis, gdyby wiek się zgadzał a CHARAKTER BYŁ FAJNY, to nie widiziałabym problemu. Moi faceci nie zawsze byli piękni! I nie miało to wpływu, może problem gdzie indziej, a nie w wyglądzie?

Gość do andrzeja z bilgoraja
Andrzej z Bilgoraja , ty masz fobie na punkcie tych tradzikow , zmien posty bo te sa nudne

Gość mam problema
dlaczego pisze o wyglądzie ? bo koleżanek , przyjaciółek mam pełno !!! ale ani jedna nie chciała iść na randke, za mój przyjaciel ? nic nie musi robić , dziewczyny same proszą się o wyjścia z nim....

Gość zoola
ty piszesz o uszach a moze z pyska Ci jedzie i dlatego nie chcą

Gość mam problema
jakby mi walilo z buzi to by mi nie dawaly calusa na przywitanie , a przyjaciel by mi powiedzial...

Gość zoola
taa...? znam takich , którym od lat wali z pyska i nikt im o tym nie powie...ale słuchaj ja szukam męża, tyle ze lubie duzo seksu...

Gość ejj
"chociaż przyjaciołom się nie podobały" może to w "przyjaciołach" problem, nie chciałabym być z facetem którego FRENDS oceniają mnie z góry :P

Gość mam problema
myje zeby, prochnicy nie mam, problemow z zoladkiem tez wiec sorry ale napewno nie :) a rozmowy o "kandydatkach" tylko w 4 oczy, nawet mi szansy nie chca dac wiec moge chyba myslec ze to jednak przez urode nie ?

to przez kompleksy. naprawdę!ja mam przyjaciela, i dopiero teraz zastanowiłam się, że ma odstające uszy, nosi okulary o grubych szkłach, jest bardzo szczupły, niski......ale to na co zwracam uwagę przede wsyztskim to na to, że jest spontaniczny, żywiołowy, ma mnóstwo pasji, jest bardzo aktywny, uprawia sporty extremalne, skacze na bungee , jest super kumplem, można na Niego zawsze liczyć ... a myślę, że jego dziewczyna mogłaby wymienić mnóstwo innych zalet:P... a swoją drogą jest naprawde ładna i fajna, i nigdy nie mialam wątpliwości, że będzie inna:] Zmień nastawienie do siebie, a inni zobaczą ciebie tez w innym świetle:] Powodzenia