anggelina 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 HEj wlasnie za 3 dni odstawiam tabeltki cilest. MAm zamair sie odchudzac i sie zastanawiam czy mi sie uda bo zazywajac je bardzo ciexzko mi bylo sie odchudzic. Czy ktos ma jakies doswiadczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pon_de_replay 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 ja biore cilest,ale na szczescie nie przytylam jakos znacznie :|...moze ze 2 kg tylko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anggelina 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 no ja chyba to samo ale odchudzac sie jest naprawde ciezej niz kiedys gdy nie bralam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaffeulait Napisano Czerwiec 5, 2007 ja jadlam cilest i malo pzytylam tez moze z 2 kg nie jem juz z 4 mies i schudlam nie odchudzajac sie i biust mi spadl co jest normalne po odstawieniu heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anggelina 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 no wlasnie o to pytam a tak schudlas sama z sibie? mialas mniejszy apetyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach