silenzioso 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 Jestem po 5 pigułce a jem jak oszalała. Jak tak dalej pójdzie to będę balon :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 Dziwne ... przyjmuje je od ponad roku i jakos nigdy nie mialam po nich ataku glodu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rihannaAAAAA Napisano Czerwiec 5, 2007 TO PO CHOLERE ZRESZ... WPIERDALASZ ILE WLEZIE A POTEM BEDZIESZ ZWALAC NA TABSY... ZAWSZE TAK JEST Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silenzioso 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 bez agresji prosze :P to na pewno przez tabletki mam apetyt bo nigdy tyle nie jem, jestem szczupla osoba... jeszcze do grubosci mi daleko ale jak tak dalej pojdzie... to tzreba bedzie zmienic... chyba ze to przejsciowe no caly czas glodna jestem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkWater 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 ja jestem przy trzecim opakowaniu i jem tyle co przedtem nie przytylam i jest ok. ale moze Ty je inaczej tolerujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silenzioso 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 no bo to chyba tak indywidualnie sie reaguje.. poobserwuje sie, moze mi minie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkWater 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 a moze troszke ogranicz zarelko i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silenzioso 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 probuje ale caly czas mnie ssie :D a nie lubie byc glodna bo jestem zla wtedy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 nie strasz! ja novynette zaczynam lada dzień ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silenzioso 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 nie strasze ;) u Ciebie moze byc inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Czerwiec 6, 2007 i oby było :D bo ostatnio miałam mnóóóstwo stresu i całkiem odpuściłam hamulce co do jedzenia. a że był stres, to zamiast tycia i tak było chudnięcie. teraz stresu nie ma, ja jem mniej, ale hamulce jak straciłam, tak ich nie mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach