Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czokoludek

Czekolada Studentska

Polecane posty

Gość czokoludek

hej ludziska, czy ktoś mi powie dlaczego jest taki problem z dostępnością tegoż rarytasu? w sklepach pełno niemieckich (średniej jakości) wyrobów a Czechy przecież też blisko nas... Jak zdobyć tę czekoladę? oczywiście jednym ze sposobów byłby wypad do Czech, ale jeśli jest to niemożliwe ...

Gość czokoludek
taa zapewne jest to jakieś wyjście, aczkolwiek nie widzę siebie stojącej na poboczu i machającej do kierowców Tirów, gdyż mogłoby to być opacznie zrozumiane :P

no tak glupio wyszlo :O powiem tylko ze jestem smakoszem tejze czekolady i absyntu i nie brakuje mi tego poniewaz mam kolegow ktorzy regularnie kursuja do czech

Gość czokoludek
Na allegro sprzedawał właśnie ten koleś z czech tour... ale tak nie zdzierał z tego co pamiętam :o teraz na allegro już się nie pojawia.... w czech... złożyłam zamówienie ale cisza....:o:o

ja byłam w czechach mam studentską z bakaliami w takim niebieskim opakowaniu. Kupiłam na granicy cały karton bo musiałam sie pozbyć koron, które mi zostały z pobytu tam:D Ta czekolada jest paskudna, już miesiac leży i moze jedna tabliczkę wtranżoliłam tylko:P

Gość czokoludek
skoro kupilaś caly karton za resztkę koron to albo miałaś tej resztki sporo albo sprawdź date przydatności do spozycia :P pewnie lubisz milke... blee

Gość przemekstudentska
Witam wszystkich Państwa serdecznie, jeśli jesteście Państwo zainteresowani czekoladami Studentska (zarówno małymi (70g)jak i dużymi (200g) to chętnie służę :). Mój mejl: przemek@studentska.pl

Gość Dee Deey
Jesli ktoś z was mieszka we Wrocławiu to w Hali Targowej ta czekolada jest, kupiłam wczoraj :)

Gość EwaKrakowianka
na allegro są te czekolady. pyyyyyszne :D

Gość lymon
Na Słowacji też można kupić. Wcinam od wczoraj. To jest jakiś obłęd.Jakim cudem nie jest ona łatwo dostępna w Polsce. Mogłabym ją jeść wiecznie, a kupiłam niestety tylko trzy małe ;p

Gość czeko czoko czi
można kupić też w Dusznikach Zdroju

Gość yakitori000
studentska w krakowie w sklepie"piwa i wody regionalne" - serio! są tam nawet lentilky i soczki z kracikiem na kartoniku! na kurdwanowie - ul. łużycka

Gość :-)))
Mniam, przepyszna czekolada, obowiązkowy zakup podczas nawet najkrótszego wypadu do Czeskiej Republiki :-). Nie potrafię pojąć, dlaczego do tej pory żaden z polskich przedsiębiorców nie wpadł na pomysł, by robić biznes z południowymi sąsiadami i sprzedawać Studentską u nas? Przecież to żyła złota, wielu z nas ją zna i lubi :-). Na szczęście jest taki aukcyjny serwis internetowy (ten na All...) i można tam sobie zamówić czekoladę z dostawą do domu. O ile po drodze jej nam listonosz nie wpałaszuje :-)... Pozdrawiam.

Gość gość
Czekoladę można dostać w sklepie spożywczym Bellcor - aleja solidarności 64 :) Są nawet limitowane edycje

Gość gość
Czekolada STUDENTSKÁ jest dostępna w sklepie "czeski market" z Krakowa. Niestety wysyłka do paczkomatu kosztuje 9 zł i niesie ryzyko roztopienia czekolady w upalne dni. Wysyłka kurierem 17 zł.

Gość gość
Polecam sklep mirabell24.pl