Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem mały

Ni z gruszki ni z pietruszki

Polecane posty

Gość problem mały

Jak byście zareagowały, jakby wasz kumpel wkońcu zebrał się na odwage i zaprosił was na randke ? Nie mam z nią już kontaktu 2 mies ale chce to zmienić ...Jest szansa , że się zgodzi?

Gość vans
chlopie a kto Ci udzieli odpowiedzi na to pytanie? wez zadzwon i bedziesz wiedzial czy sie zgodzi czy nie. nikt nie zna odpowiedzi na takie pytania. przekonasz sie jak zadzwonisz, zapytasz. nie trac czasu na dumanie tylko dzwon jak Ci zalezy.

Gość problem mały
jak ksiaze czyli jak ? :) w gre wchodzi niestety tylk osmsm nie mam duzego pola do popisu ..

Gość vans
jakto tylko sms? ma komorke na ktora mozna tylko sms wysylac? czy ty nie masz komorki i wysylasz sms z netu? jesli tak to kup karte i zadzwon z budki telefonicznej! nie rob sadzy !!

Gość napisz jej wzruszajacy sms
i zapros w jakies przytulne miejsce albo najlepiej zaprowadz ja tam gdzie wiesz ze moze byc pieknie. na dziewczyny przyroda robi wrazenie. uda sie! powodzenia. :)

Gość no nej
racja - nie badz burak, zeby smsami ja wabic... zadzwon - w koncy facet jestes!

Gość vans
sms? no bez jaj niech zadzwoni i wzruszajaco do niej pozniej mowi. to tak samo jak ktos ma do mnie jakis biznes i wysyla mi sms. tandeta troche. cos chce wysyla sms a ja mam mu jeszcze odpisac? wez zadzwon albo idz osobiscie. zadnych sms z zaproszeniem. takie rzeczy mozna robic juz pozniej a nie umawiajac sie na pierwsze spotkanie.

Gość masz racje vans
tak robi prawdziwy ksiaze :)

Gość majsta
zalezy od kobiety, czasem lubia sobie na spokojnie przetrawic takie propozycje ;)

Gość vans
a jaki problem z przemysleniem? zadzwoni zapyta a ona odpowie ze da mu znac wieczorem, jutro ... nie ma to jak zaczac sms i skonczyc sms !

Gość problem mały
wlasnie ona jest strasznie niesmiala, nawet jak z nia bylem w szkole z trudem dalo sie ja "zmusic" by co mowila :) a tak sie zastanowi i nie speszy

Gość vans
najpierw zadzwon! a co jak sie speszy sms i nie odpisze? nawet nie bedziesz wiedzial o co chodzi :) to ze ona jest niesmiala nie znaczy ze ty masz zachowywac sie jak fajfus :)

Gość problem mały
ale dla mnie to tez trudne :P i tak dlugo sie zbieralem na to :P i chyba wolalbym zeby nic nie odpisala niz jakby miala mi powiedziec przez tel ze NIE ! :)

Gość vans
rob jak uwazasz dla mnie sms to padaczka :D

Gość maly glodek
ale wy to macie zyciowe problemy i rozterki :D haha:D zamiast zadzwonic jak czlowiek spytac dziewczyne czy nie wybralaby sie z nim na spacer kino etc. to on zapodaje to na forum i caly w proszku jest... moze i zbroje juz osrales? :D