Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam Was Kochani

Olbrzymi racunek za telefon stacjonarny

Polecane posty

Gość pytam Was Kochani

Słyszałam, że mozna wpłacać w ratach. Mam taką pensję, że otrzymuję pieniądze co tydzień. Jak im będę wpłacać co tydzień przykładowo po 150 zł to czy grozi mi windykacja i komornik czy nie?

Gość za miesiac opoznienia nic
ci nie zrobia

Gość Proponuję..
.. napisać pismo do TP S.A. do Warszawy z prośbą o rozlożenie rachunku na kilka rat (podac ich wysokość i zaznaczyć np. że płatność nastąpi w takim i takim dniu tygodnia), i poprosić o podanie nr. konta na które mogła być wplacac gotówke. I poprostu czekac na odpowiedz:) Napewno się zgodza i nie odetna telefonu:)

Gość Proponuję..
heh..:) Przy miesięcznym opóźnieniu też bym się nie fatygował:) Chyba ze zależy Ci na dobrych stosunkach z TP:P

Gość weź nie strasz ludzi
ciekawe tylko czy TP zależy na dobrych stosunkach z klientami? dla mnie wątpliwe :-0 banda złodziei :-0 swoją drogą, jak ogromny ten rachunek no i co go spowodowało?

ja zrezygnowałam z tepsy, bo jest syfiasta i droga.... a Ty płać im, jak możesz.... przecież po miesiącu komornika nie naślą, bo mają tam straszny bałagan.... i sami ledwo moga się połapac, o co chodzi

Gość tyuy
spokojnie spłacaj ratami. Podaj tylko numer faktury i dane swoje i zaznacz ze rata. Możesz się do niech nie fatygować. Spłacaj ile możesz. Nic ci nie zrobią. Ja takich rachunków mam kilka i spałacam sobie spokojnie ile mam. Nic mi nie robią

Gość Proponuje..
Do weź nie strasz ludzi:) Haha.. TP i dobre stosunki z klientami:) Im tylko zależy żeby kasa płynęła, a reszta nie ma znaczenia.. a klienta mają w totalnie w d...e:P

Gość weź nie strasz ludzi
kilka lat temu przeszedłem za symboliczną złotówke z tepsy do Dialogu i szczerze powiem że jestem zadowolony. poziom ich usług, ceny, czy podejście do klienta to w porównaniu z tepsą, niebo a ziemia. inna sprawa że wszystko jest lepsze od TP

Gość Proponuje..
Od TPsy nawet to nawet Spa_cja leprza:D 😘😘😘 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

a jak dzwoniłaś to nie myślałaś o tym jaki doatsniesz rachunek? :P trzeba było myśleć a nie teraz szukać ratuknu Bog wie gdzie

Gość kiedyś dostałem 400 zł
i spłaciłem w 5 ratach i g....mnie zrobili. Teraz tez mam jeden do tyłu na 500 bo komórki, Anglia i Usa i też im spłacę na raty. Grunt że sie płaci prawda?

no....mój temat. Mam zaległą fakturę, termin oststni maj. Nie mam kasy. Rachunek 430 zł i co> spłacać po trochu bez chodzenia do super firmy:)

Gość 2-....3 dni
raty i niech sie .......wypchaja

Gość mendka
z 10 razy lodzika pociagniesz i bedziesz miec na rachunek a nie przezywasz. do tego liźniesz rowa i problem zgłowy. zero rat i kary za zwłoke nie dostaniesz a tak to odsetki leca

Gość donica
jej co za palant z ciebie ,to ze ty w taki sposob raty odpracowujesz nie znaczy ze kazdy

Gość TELECOM
MOZE COS MASZ W USLUGACH ZLE POLICZONE ZLOZ REKLAMACJE