Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alice288888

Idealny meżczyzna, czy to możliwe???

Polecane posty

Gość alice288888

Zawsze spotykalam na swojej drodze nieodpowiednich facetów, których wady były nie do zaakceptowania. Teraz jest inaczej. Facet - idealny. Mój mężczyzna jest inteligentny, madry, zaradny, odpowiedzialny, kochany, czuły, przystojny i dobrze zarabiajacy - chociaż to ostatnie mało ważne jak dla mnie. Czy jest to możliwe żeby facet był idealem? Na dodatek pozakańczał wszystkie znajomości z kobietami, czyli jest wierny jak pies. Kocha, teskni, opiekuje się, pomaga mi. Ciezko znaleśc w nim wadę. Myślałam, że takich facetów juz nie ma..... Co myslicie o tym??? Można udawać kogos kim się nie jest?

Można udawać :D A facet może być idealny ,jeśli znajdzie wg niego idealną kobietę :) A jak długo będą oboje idealni,to już od nich samych zależy :classic_cool:

Gość alice288888
jESTEśMY ZE SOBA 1,5 ROKU A ZACHOWUJEMY SIE JAKBYśMY DOPIERO SIE POZNALI. TęSKINę ZA NIM NASTEPNEGO DNIA PO ROZSTANIU, W NASZYM ZWIąZKU JEST CALY CZAS TA NAMIęTNOśC, TO ZAUROCZENIE SOBą, TO WIECZNE NIENASYCENIE SWOJą OBECNOśCIą. KOCHAM GO I JESTEM SZCZęSLIWA. CHOCIAż BOJę SIE TEJ JEGO IDEALNOśCI....

Gość yerba
o to prawie tak jak ja mam ................2 lata razem.i po godz. roztania tesknie jak opetana PYTANIE TYLKO CZY TY Z NIM MIESZKASZ bo to zmienia sytuacje??????????'

Łap co Ci życie daje i nie marudź :D Jak się będzie miało popieprzyć,to kiedyś to nastąpi,a jeśli teraz jest dobrze to się ciesz i nie szukaj dziury w całym,bo po kiego? :classic_cool:

Gość o właśnie
zamieszkaj z nim ,wtedy sprawdzisz jego idealność

Gość yerba
ja z moim mieszkam od prawie roku............i uffffffff ideal, poprostu nie istnieje

Gość alice288888
Nie mieszkamy razem niestety. xyzed- nie szukam dziury w całym, mam 28 lat i pora na ustatkowanie się, wiem że chciałabym byc z nim, tylko boję sie właśnie tej idealności. Potem wychodzi szydło z worka....

Gość yerba
jak go kochasz naprawde to drobne "defekty" OBCHODZIC CIE NIE BEDA nie rozomiem czego sie obawiasz, ze nie sprzatnie po obiedzie????????

Gość kania bania
ze baka posci w twojej obecnosci???????????????

Dziewczyno ale jak nie spróbujesz,to się nie dowiesz :) Więc ryzyk fizyk i idź na całość,bo cóz takiego może się stać? :) Zabije Cię coś lub ktoś? Nie. Najwyżej potrktujesz to jako doświadczenie życiowe:) Powodzenia :classic_cool:

Gość alice288888
Co niektórzy widzę bardzo dowcipni. Xyzed - dzieki:-)

Oczywiscie, ze tacy faceci sa! Przyklad: moj maz :D (powaznie, choc wiem, ze tu na forum to ewenement aby chwalic swoja poslubiona polowe, bo wiekszosc tu tylko o kochankach, rozwodach itd.) Moj maz jest idealam od 8 lat naszej znajomosci (2 lata jestesmy malzenstwem). Moze sie kiedys zmieni, albo ja sie zmienie. Nie wiem, bo nikt nie ma gwarancji na szczescie i milosc, a na dzien dzisiejszy powiem, ze jest to najcudowniejszy i wrecz idealny mezczyzna dla mnie:D Wiec jak widzisz, mozliwe jest zeby facet byl idealny i na takiego dla siebie trafilas:) Powodzenia i duzo milosc :)

Gość yerba
a tak na serio to ciesz sie tym co masz ideal nie ideal, wazne ze cie szanuje !!!!!!!!! bo coraz mniej szacunku na tej ziemi w stosunku do kobiet POWODZENIA W ZWIAZKU ZYCZE

nieidealny - źle idealny - niedobrze Chyba żeby ieała raz na jakiś czas wywinął jakiś numer, który by go nieco splamił i uszargał... może się umówcie, ze on raz na mieisąc powie jakieś BARDZO BRZYDKIE SŁOWO?

Gość jennies
..taki ideal utrzymuje ze mna kontakt od kilku lat- jest za mna bardzo i wiem, ze moglabym liczyc na niego.. tylko jak tu taki ideal pokochac?? zero niepewnosci, gwiazdke z nieba by dal.. za idealny tez nie moze byc

Gość alice288888
Mag79- gratuluję wiec szczęścia . Ja świata poza nim nie widzę. Dla niektórych jest to pewnie śmieszne ale kocham go jak nikogo na swiecie i wiem, ze jest też na odwrót. Czasami chce mi się skakać ze szczęscia, wiem że zycie ma sens w dobie tych zdrad i oszustw.

Gość janne
Mój mąż też był ideałem, wszyscy mi go zazdrościli i chwalili. A po 8 latach małżeństwa zaczął zaglądać do kieliszka i nie wracał do domu na noc. I nie wiem co się stało, jaka przyczyna- w pracy zmienił stanowisko- nowi koledzy?

Gość alice288888
Właśnie tego się boję. Dziś idealny "jutro" juz nie. Każdy coś ma w zanadrzu, mówi się, że nie ma ideałów wiec napewno nie ma.

Moj tez byl idealem. Wytrzymal 3 miesiace, teraz bardzo sie zmienil. Na moje pytanie :dlaczego juz nie jestes taki jak na poczatku? On odpowiada- bo teraz juz Cie mam i nie musze sie starac...Zalosne. Faceci udaja idealnych zeby dziewczyna szybciej sie zakochala i swiata poza nim nie widziala. Facet ma 31 lat a bawi sie w podchody :-(

Gość alice288888
To nie mój topik. Nikogo nie szukam.... bo mam.

Gość alice288888
ma na imię Wibrator

Gość alice288888
Twój facet napewno. Zazdrościsz, że ktoś jest szczęśliwy????????????????????

KOchane, nie szukajcie dziury w calym!! Ludzie sie zmieniaja i to jest fakt, dlatego napisalam, ze na dzein dzisiejszy moj maz jest idealem, ale jak bedzie w przyszlosci to sie okaze:) Alice, nie mysl w kolko \"a co bedzie dalej\", zyj chwila, ciesz sie, ze masz cudownego faceta u boku i ciesz sie wszstkim co masz. Zycie samo pokaze jak sie wszystki ulozy i co ma byc to bedzie wiec nie szukaj problemow na sile ;)