Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SIWULKA Z KRAKOWA

ciąża po tabletkach antykoncepcyjnych!!10 lat

Polecane posty

Gość SIWULKA Z KRAKOWA

witam! mam pytanie do dziewczyn które jak ja brały tabletki i staraja sie o dziecko!!ja bralam 10 lat!:(:( ja jestem swój 1 cykl po!! masakra! przechodziłam wszystko:ból jajnika, piersi,nawet hcg wzrosło do 29!!!zastanawiam sie jak długo to potrwa!!! i jak szybko zaszłyście w ciążę!!

tez jestem ciekawa......w przyszłym roku bedziemy starac sie o dzieciątko i zastanawiam się, kiedy przestac brac tabletki...

Gość moje 3 grosze...
z tego co mi wiadomo to tabletki w żaden sposób nie wpływaja na płodność,więc po odstawieniu,po ok. pól roku (żeby organizm odpoczął) można się starać

Gość SIWULKA Z KRAKOWA
DZIEKUJE ZA POMOC!! A MOZE JAKIES MAMUśKI JUZ SA! TU KTóRE BRAłY TABLETKI WCZESNIEJ!!!JAK TO Z WAMI BYłO????????

Gość ja bralam
Bralam tabletki antykoncepcyjne 12 lat. W ciaze zaszlam w czwartym cyklu staran.

Gość tez mama
ja bralam cilest przez 2 lata po odstawieniu w 3 cyklu zaszlam w ciaze.Po porodzie wrocilam do tabsow .bralam 5 lat.Minelo juz 3 lata po odstawieniu .Od roku staramy sie o drugie dziecko i nic.Ale nie sadze aby to byla "wina " antykoncepcji.Wszystkie wyniki hormonalne mam w normach.

Gość milka30
Bralam tabletki 3 lata,odstawilam w pazdzierniku zeszlego roku a teraz jestem w 5tc :) Moja kolezanka zaszla w ciaze zaraz po odstawieniu tabl i urodzila zdrowa coreczke :)