Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Brat pisał, że na wschodzie Polski już odśnieżają...

Polecane posty

17 minut temu, Manjaro napisał:

to słabo się postanowień trzymasz bo stare monitory że szrotu to lg a telefon Motorola se kupiłeś biedaku bo wiadomo że na Sony cię nie stać 

Te motorole niedrogie co mu poleciłem to są akurat dobre telefony w swojej cenie.

95% ludzi w 100% taki telefon wystarczy do praktycznie wszystkiego. Moim zdaniem to głupota kupować za 6-8 koła Galaxy S lub iPhone, gdy używa się fona do pisania na forum, social mediów, apek bankowych i zakupowych i jakiś gierek babskich typu tetris czy karcianki. Bez sensu kompletnie tyle pieniędzy trwonić, gdy za tę sumę masz już wypasionego RTX'a 

Edytowano przez RC +

A co jest najzabawniejsze, on tę Motorolę kupił za grosze, a ten telefon ma na tyle mocy, że uciąga Genshin Impact - grę w 3D, dość wymagającą, to samo Fortnite.

1 minutę temu, RC + napisał:

Te motorole niedrogie co mu poleciłem to są akurat dobre telefony w swojej cenie.

90% ludzi w 100% taki telefon wystarczy do praktycznie wszystkiego. Moim zdaniem to głupota kupować za 6-8 koła Galaxy S lub iPhone, gdy używa się fona do pisania na forum, social mediów i jakiś gierek babskich typu tetris czy karcianki. Bez sensu kompletnie tyle pieniędzy trwonić, gdy za tę sumę masz już wypasionego RTX'a 

Jak leży ejranem to wygląda jakby iPhone gorzej plecki ale można by kejsa kupić nie przezroczysty i było by git myślę że 

Mnie się spodobało że 8gb 128gb jak ipad pro 13 mój za 5,5tys co teraz 7tys a muszę mieć cokolwiek co działa i mogę płacić bliki i karty znizkowe i zamówić taxi i inne takie 

22 minuty temu, Onaaaa napisał:

Panele to mozna nawet samemu położyć te na zaciski.

Jak najbardziej, tylko zawsze będzie trzeba umieć zrobić gdzieś docinki na krawędzi podłogi. 

A co jest najzabawniejsze, on tę Motorolę kupił za grosze, a ten telefon ma na tyle mocy, że uciąga Genshin Impact - grę w 3D, dość wymagającą, to samo Fortnite.

Dla mnie że tym samym kablem i ladowarkom od ipada pro 13 laduje a grosze ceny 

6 minut temu, RC + napisał:

90% ludzi w 100% taki telefon wystarczy do praktycznie wszystkiego. Moim zdaniem to głupota kupować za 6-8 koła Galaxy S lub iPhone, gdy używa się fona do pisania na forum, social mediów i jakiś gierek babskich typu tetris czy karcianki. Bez sensu kompletnie tyle pieniędzy trwonić, gdy za tę sumę masz już wypasionego RTX'a 

U mnie tym bardziej że używam na zewnątrz tylko i wyłącznie i max kilka godzin w domu od razu ląduje na filcu i biorę tablet 

4 minuty temu, RC + napisał:

95% ludzi w 100% taki telefon wystarczy do praktycznie wszystkiego. Moim zdaniem to głupota kupować za 6-8 koła Galaxy S lub iPhone, gdy używa się fona do pisania na forum, social mediów, apek bankowych i zakupowych i jakiś gierek babskich typu tetris czy karcianki. Bez sensu kompletnie tyle pieniędzy trwonić, gdy za tę sumę masz już wypasionego RTX'a 

Jedyny sens jaki bym widział  to telefon gamingowy, tyle że jak nie ma aktywnego chłodzenia  to i tak nie ma sensu...drogi gadżet do szpanu 

5 minut temu, RC + napisał:

Jak najbardziej, tylko zawsze będzie trzeba umieć zrobić gdzieś docinki na krawędzi podłogi. 

Tak ale koledzy sami kładli nigdy wcześniej tego nie robiąc. Ładnie im wyszło. 

1 minutę temu, big buu napisał:

Jedyny sens jaki bym widział  to telefon gamingowy, tyle że jak nie ma aktywnego chłodzenia  to i tak nie ma sensu...drogi gadżet do szpanu 

Jak ktoś lubi intensywnie grać, emulatory na telefonie, potrzebuje przenośnego, małego urządzenia, wtedy jest jeszcze sens wyłożyć tę kasę... ale tak poza tym, to fon za 1500 zł starczy praktycznie 95% populacji.

Jak ktoś lubi intensywnie grać, emulatory na telefonie, potrzebuje przenośnego, małego urządzenia, wtedy jest jeszcze sens wyłożyć tę kasę... ale tak poza tym, to fon za 1500 zł starczy praktycznie 95% populacji.

No u mnie ciężko przebolec duży wydatek na telefon bo mam już ipada pro 13 i to dodatkowe to samo urządzenie tylko 4x mnejsze

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Tak ale koledzy sami kładli nigdy wcześniej tego nie robiąc. Ładnie im wyszło. 

No tak będzie wynieść wszystko polozyc wniesc kłaść dalej wynieść kłaść wnieść i gotowe 

Chyba całe mieszkanie teraz się robi tak samo oprócz kuchni i kibla 

8 minut temu, RC + napisał:

Ale ma rację miałem nie brać innych marek tylko sony w monitory to jest padaka albo fajne retro albo poudziwniane wygladu psp czy ps5 i kup se 3-6 nie pasuje i ceny chore

Dla kogoś kto chce jeden 244hz to może być ale nie dla mnie 

6 minut temu, Szansa na miliony tak napisał:

No tak będzie wynieść wszystko polozyc wniesc kłaść dalej wynieść kłaść wnieść i gotowe 

Chyba całe mieszkanie teraz się robi tak samo oprócz kuchni i kibla 

Tak choć w połowie kuchni mam panele a tylko już naprawdę mały kawałek płytek przy zlewie i szafkach.

1 minutę temu, Szansa na miliony tak napisał:

Ale ma rację miałem nie brać innych marek tylko sony w monitory to jest padaka albo fajne retro albo poudziwniane wygladu psp czy ps5 i kup se 3-6 nie pasuje i ceny chore

Dla kogoś kto chce jeden 244hz to może być ale nie dla mnie 

Lojalność wobec marki to głupota. Bierze się zawsze to co najlepsze w stosunku do budżetu przeznaczonego na zakup. Znaczek nic nie wart i tak wszystko w Chinach, często w tych samych nawet fabrykach robione.

27 minut temu, qazsxd napisał:

skad wiesz

Tak mówią że lesba 

Lojalność wobec marki to głupota. Bierze się zawsze to co najlepsze w stosunku do budżetu przeznaczonego na zakup. Znaczek nic nie wart i tak wszystko w Chinach, często w tych samych nawet fabrykach robione.

Próbuję mieć wszystko sony i apple dla estetyki ale czasem się nie da i naprawdę mam bardzo dużo sony już 

Z innych marek to w kompach poszedłem głownie w delle bo som najbliższe takiemu dizajnowi ps2 fat xsx czy steam maszine co ma wyjść bardzo minimalist 

Z czasem wymienię na okrągły sony media center i apple mini czy też bude dorwe sony czarnom i bebechy przełożenie 

Estetyka jest dla mnie ważna ale to nie jest takie proste 

3 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał:

Próbuję mieć wszystko sony i apple dla estetyki ale czasem się nie da i naprawdę mam bardzo dużo sony już 

Z innych marek to w kompach poszedłem głownie w delle bo som najbliższe takiemu dizajnowi ps2 fat xsx czy steam maszine co ma wyjść bardzo minimalist 

Z czasem wymienię na okrągły sony media center i apple mini czy też bude dorwe sony czarnom i bebechy przełożenie 

Estetyka jest dla mnie ważna ale to nie jest takie proste 

Zauważyłem, że mężczyźni, którzy mają przyzwoity zmysł estetyki, lubią minimalizm, połączenie klasy z użytecznością w produktach, mają też z reguły świetny gust co do kobiet (mówię stricte o wyglądzie) Dlatego dziwi mnie, że akurat w tej ostatniej kategorii mocno odstajesz, bo lubisz karyniasty i wulgarny wygląd u kobiet, zamiast naturalnego piękna i elegancji. 😉 

Edytowano przez RC +

9 minut temu, RC + napisał:

Ale możesz sobie nawet apple atx bude kupić uzywanom i pewnie przełożyć skladaka pewnie wymaga logistyki bo apple mocno tam namoncilo 

Z sony atx jest łatwiej bo to byly głównie pentium 4

Zauważyłem, że mężczyźni, którzy mają przyzwoity zmysł estetyki, lubią minimalizm, połączenie klasy z użytecznością w produktach, mają też z reguły świetny gust co do kobiet (mówię stricte o wyglądzie) Dlatego dziwi mnie, że akurat w tej ostatniej kategorii mocno odstajesz, bo lubisz karyniasty i wulgarny wygląd u kobiet, zamiast naturalnego piękna i elegancji. 😉 

Bo się wychowalem z nimi pod blokiem ja piwnicze od 25 nie od 0

Ale tak styl nimfuś tesz się dogadujemy jakbym miał duzom kase to ona przynajmniej potrafi być w swojej roli wtedy karyna nie pasuje 

Obejrzałam split do końca a teraz ogladam drugą część.

• Haha 1

14 minut temu, Onaaaa napisał:

Tak choć w połowie kuchni mam panele a tylko już naprawdę mały kawałek płytek przy zlewie i szafkach.

Bo masz pewnie aneks kuchenny? 

4 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał:

wtedy karyna nie pasuje 

No, karyna pasuje do bogatego faceta, jak narty do Hawajczyka 😉

Edytowano przez RC +

Nudnie się zaczynal a wciągnął na 2 😗

Glass druga część.

No, karyna pasuje do bogatego faceta, jak narty do Hawajczyka 😉

Anastazje dała by radę i lambo jeździć bo to szalone ale nimfuś to taka odważna na ...enki urodzona podreczna do podpalania papierosa mnie to bawi ale trzeba mieć odwagi by chodzić w ...ence w galerii gdzie żeby wyheblowac wystarczy zsunac jej majtki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się