Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alice288888

szukam wysokiego przystojnego męża

Polecane posty

Gość ja jestem z 87 roku
wazne ze przystojny i wysoki, ze drań i na duszy beznadziejny to juz nie wazne! Wazn by był przystojny i wysoki!

Gość mężaaaa....
ja tez bym chciala.... jednak faceci, ktorych spotykam.... hmmm... po prostu nie nadajemy na tych samych falach.... jestem zwyczajna kobieta i mam swoje wymagania, jednak wydaje mi sie, ze nie sa ogromne... a faceci, najprosciej ujmujac, czesto zachowuja sie jakby spadli z ksiezyca.... zadufani w sobie, pewni, nadzwyczjnie ceniacy przestrzen wlasna... jak tak dalej pojdzie zostane stara panna i bede ich spotykala jako starych kawalerow... kochani mezczyzni, czy tego wlasnie chcecie?

Gość szukany mąż
Nie nadajecie na tych samych falach bo mąż znaleziony w necie prawdopodobnie jest z innego środowiska. Jeżeli pracujesz np w szkole to szukasz męża w szkole a nie na farmie. Jeżeli pracujesz w teatrze to najlepiej tam szukać - artysty itd. W necie mozna trafić ale tu jest mieszanina ludzi z różnych środowisk jak w autobusie:-) W dodatku ich nie widzisz, a każdy się zareklamuje dodatkowo, i stąd później to rozczarowanie Aby rozczarowania nie było każdy musiałby napisać szczerą prawdę Tak myślę

Gość jestem kasia
ja mojego poznalam po pijaku. na drugi dzien nawet nie pamietalam jak wyglada pomimo ze wieczor wczesnie...bylo goraco miedzy nami:)) ale spodobal mi sie. dzis jest mym mezem.

Gość mężaaaa....
..Lahkoona.... to zwykly ku.....tas byl:)

Gość taki sobie jeden chloptas
pewnie macie za duze wymagania dlatego jestescie same

lanconha-MASZ RACJE ja tez pare razy pisalam i odzywaly sie wlasnie takie osobniki ktore wlasnie tobie sms napisaly SZKODA PISAC SZKODA SZUKAC KOGOS PRZYZWOITEGO TUTAJ

"Ja sama jestem z wyboru". ....innych:))

Gość Eco
bo wy same nie wiecie czego chcecie, dlatego jestescie same.

teraz baby takie sa...a potem narzekaja na forum ze sa same

Gość kasia - k
moj maz tez tak gada sama z wyboru ...innych:)) To gadanie sama z wyboru to taka wymowka bo przeciez zadna panna nie powie ze jest sama bo nikt jej nie chcial.

Gość Drągal
A ja jestem bardzo wysoki (196 cm) i nieziemsko przystojny, a do tego skromny :)

Gość *taki jeden*
Drągal--> rzeczywiście widać ,że jesteś skromny :o

Gość a ja jestem nieziemsko piękna
tylko, że kłamczucha.

Gość gość
Up

Gość matylda351
Witam,a czy nie lepiej by było wejść na portal randkowy i mieć szanse wybrać z większej ilości mężczyzn? :) Poznałam męża na https://milosnykontakt.pl ,portal darmowy i kupa ludzi ,nie reklamuje ale polecam bo warto.Pozdrawiam i życzę powodzenia na "polowaniu" :)

Gość gość
Wysoki i przystojny mąż? To mój. Ma oczywiście więcej zalet i sporo wad ale przy bliższym poznaniu zdecydowanie więcej zyskuje niż traci :) Dlaczego go szukasz?