Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

little devil

Tylko raz czujemy wielkosc nieba...

Polecane posty

Gość donica
acha

Gość teższukam
Ja tam codziennie zerkam w niebo i odczuwam jego nieskończoną wielkość. Musiałabym sie zamienić w żonę Lota, żeby nie zastygac codziennie .

Gość na pewno śmierć
;)

Gość teższukam
no, jak u Ciebie wieczór, to pewnie duzo popiłas i masz zaciagnięte zasłony z pluszu :D

Gość Wnika i sieje panike
GEZOL to potwór który wnika do sprzętów gospodarstwa domowego powodując że grożą one ludziom śmiercią, a ponieważ śmierć jest nieodzownym elementem życia człowieka to ludzie padają jak kawki! Gezola mogą unicestwić Flaszmani – swoją kurewną mocą niszczą Gezola już w pierwszym stadium wnikania! Gezol powoduje, że sprzęty gospodarstwa domowego buntują się przeciwko człowiekowi. Uciekają z mieszkania na ulicę i włączają się do ruchu ulicznego powodując wypadki. Rozpędzone pralki, lodówki, piece gazowe, odkurzacze, roboty kuchenne, telewizory i wszelakie inne sprzęty gospodarstwa domowego masowo mkną z niesamowitą prędkością ulicą wśród samochodów powodując wypadki, a Gezol wygląda z nich co jakiś czas wydając charakterystyczny chichot! Gezol swoją mocą potrafi opętać każde urządzenie gospodarstwa domowego powodując jego samoczynny ruch. Na przykład gdy Gezol opęta wszystkie sprzęty gospodarstwa domowego to buntują się one przeciw człowiekowi, poprzez ucieczkę z mieszkania na ulicę. Gezol wnika do sprzętów gospodarstwa i nimi steruje, to on sprawia, że włączają się one do ruchu samochodowego i mkną z zawrotną prędkością wyprzedzając wszystkie samochody, powodując karambole i wypadki i siejąc wielki zamęt na ulicy. Rozpędzone sprzęty gospodarstwa domowego po prostu ścigają się po ulicy powodując wielkie zagrożenie, panikę i strach. Gezol jest traktowany przez ludzi jako zjawisko paranormalne, ponieważ wnika on do wnętrza lodówki lub innego urządzenia i nim steruje, poprzez co taka lodówka pod jego wpływem ucieka z mieszkania i włącza się do ruchu ulicznego i mknie z niesamowitą prędkością powodując wypadki.

magduska - w jakim klubie? ludzi pijacych, sluchajacych muzyki, czy poruszonych prawda poezji? ;) tezszukam - poszerz horyzonty, doslownie i w przenosni :) trzeba uwazac na te Gezole, co?

amaalka - ale po co pisac caly referat, kiedy wszystko mozna zawrzec w kilku slowach... "niedomowienie, to wlasnie to co mi pozwala na istnienie..."

...bo nie ma sensu kupowac kredensu...

Gość teższukam
Za horyzontem zawsze też coś jest, więc to nie nieskończoność :D Czuje te czaczę, którą zatańczyłaś. Mówi się :Trwaj chwilo, jesteś piękna. Ja tak mam codziennie, po prostu kocham życie.

tezszukam - czucie czaczy jest czadowe \" bede drzewem, chmura i skala, skoro zyc nie potrafie, skoro umrzec nie umiem pragne, aby nic sie nie stalo...\" (chodzilo mi o horyzonty geograficzne - bo nie na calym swiecie jest teraz srodek dnia :) )